Word (Strategisch) Partner | Natuur & Milieu

Word (Strategisch) Partner

Werk je mee aan oplossingen die een omschakeling naar een duurzame samenleving ondersteunen? Wordt Partner van Natuur & Milieu.

Missie

Onze missie is het bereiken van een klimaatneutrale samenleving in 2050 en het herstel van biodiversiteit. Hiervoor werken we samen met bedrijven, consumenten en overheden. We doen onderzoek, zetten campagnes op en lobbyen voor beleidsverandering bij de overheid. Deze gezamenlijke aanpak is nodig voor een duurzame transitie in Nederland.

Met onze (Strategische) Partners werken we aan oplossingen die deze omschakeling naar een duurzame samenleving ondersteunen. We bekijken waar onze gezamenlijke doelstellingen liggen en via welke weg we deze kunnen bereiken. We gaan aan de slag met één of meerdere thema’s waarmee een duurzame toekomst dichterbij komt.

Wil je ons ondersteunen?

Ondersteunt jouw bedrijf onze doelstellingen en wil je graag het nodige steentje bijdrage leveren aan een duurzame samenleving? Neem dan vrijblijvend contact op met Natuur & Milieu. De invulling van het partnerschap is gebaseerd op maatwerk. We denken graag met je mee.

We maken onderscheid tussen Partners (vanaf € 25.000 per jaar) en Strategische Partners (vanaf € 50.000 per jaar). Met de laatste is de samenwerking nóg closer en gaat het om een meerjarig samenwerkingsverband.

 

Wil je meer weten over wat een (Strategisch) Partnerschap voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact op via info@natuurenmilieu.nl

  • sponsor
  • sponsor
  • sponsor
[gravityform id="186" title="false" description="false"]
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.