Menu van Morgen - Samenwerking | Natuur & Milieu

Menu van Morgen – Samenwerking

Het MeNU van Morgen is tot stand gekomen met de hulp van een aantal partners en ondersteunende partijen.

Partners

Jumbo
Jumbo wil je laten zien dat lekker, gezond en duurzaam niet moeilijk hoeft te zijn. Daarom werken we samen aan een overzichtelijke richtlijn voor het MeNU van Morgen. Door tips, inspiratie én met een leuke actie zorgen we er samen voor dat je al snel een stuk duurzamer bezig bent.

Oxfam novib’s GROW
Het GROW fonds van Oxfam wil ervoor zorgen dat er een toekomst is waarin iederen voldoende te eten heeft. Elke dag gaat 1 op de 9 mensen met honger naar bed. Terwijl er genoeg voedsel is op de wereld. Het huidige voedselsysteem moet dus op de schop. Samen met GROW willen wij bijdragen aan deze verandering met het MeNU van Morgen.

Nationale postcode Loterij
Maar liefst 50 procent van de opbrengst van de Postcode Loterij wordt verdeeld over 92 goede doelen die werkzaam zijn op het gebied van Mens en Natuur. Afgelopen jaar is een recordbedrag van 312 miljoen euro uitgekeerd. Natuur & Milieu hoort al sinds 1996 bij de goede doelen die op een bijdrage mogen rekenen, en daar zijn wij enorm blij mee.

Ondersteuning

Het Voedingscentrum
Uiteraard moet het eetpatroon van de toekomst ook gezond zijn. Het onderliggende adviesrapport van Blonk Consultants is samen met het Voedingscentrum opgesteld en de recepten zijn door hen goedgekeurd

Blonk Consultants
Blonk Consultants rekende voor ons uit hoe we gezond kunnen eten in 2030, wanneer we met een paar miljard mensen meer op aarde zijn, zonder de aarde uit te putten.

  • sponsor
  • sponsor
  • sponsor
[gravityform id="98" title="false" description="false"]
  • Bekijk de privacyverklaring