Gratis flexitarier e-kookboek | Natuur & Milieu

Gratis flexitarier e-kookboek

Eet jij minstens eens per week geen vlees? Dan ben ook jij flexitariër! Een flexitariër is iemand die één of meer dagen per week geen vlees eet. Maar liefst 86% van de Nederlanders is al flexitariër! Sommigen zijn flexitariër zonder het te beseffen, maar voor steeds meer mensen is het een bewuste keuze.

Gratis e-kookboek

Ben je op zoek naar de lekkerste gerechten uit de flexitarische keuken? Bekijk dan ons gratis e-kookboek, met recepten van Pierre Wind! Onze beroemde topkok heeft speciaal voor Natuur & Milieu een aantal heerlijke recepten ontwikkeld met kant-en-klare vleesvervangers. Daarnaast zijn we het land ingegaan om flexitariërs te vragen naar hun favoriete recept zonder vlees. En om je een eindje op weg te helpen bij misschien wel jouw eerste stappen in de vleesloze keuken, hebben we ook een boel tips verzameld en zetten we kort op een rijtje wat de voordelen zijn van een dagje zonder vlees.

Waarom flexitarier

Er zijn veel verschillende redenen om flexitariër te worden. Kiezen voor minder vlees en zuivel is beter voor je gezondheid, dierenwelzijn en voor het milieu. Bovendien draagt het bij aan een eerlijke verdeling van het voedsel in de wereld. En natuurlijk is het lekker en leuk om te variëren met je weekmenu. 86% van de Nederlanders is al flexitariër!

 

Lees de blog ‘Flexi-wat?’

 

  • sponsor
  • sponsor
  • sponsor