Menu van morgen

Menu van morgen

Morgen eten we alles wat we vandaag ook eten, maar dan van het een wat meer, en van het ander wat minder. En: we werken in stapjes. De hoeveelheden worden per jaar langzaam aangepast, zodat we tot een ultiem menu komen in 2030. Dit betekent dus dat je niet gelijk vandaag alles hoeft te laten liggen!

Lees meer
Ga mee op bijensafari!

Ga mee op bijensafari!

Hoeveel weet je nou echt van bijen? Met de nieuwe Bijensafari app nemen we je mee door bijenland. En zo help je ook om de bij er weer bovenop te krijgen. Want de bijensterfte is in Nederland het hoogst van heel Europa.

Ga mee!
Gratis flexitarier e-kookboek

Gratis flexitarier e-kookboek

Eet jij minstens eens per week geen vlees? Dan ben ook jij flexitariër!
Een flexitariër is iemand die één of meer dagen per week geen vlees eet. Maar liefst 86% van de Nederlanders is al flexitariër! Sommigen zijn flexitariër zonder het te beseffen, maar voor steeds meer mensen is het een bewuste keuze.

Download hem hier
Goede Boer

Goede Boer

Goede Boeren steken hun nek uit en durven het helemaal anders te doen. Ons 'Goede Boer' project brengt je in contact met deze boeren, om zo de verkoop van hun duurzame producten te stimuleren.

Maak kennis
Vrienden van Goed Eten

Vrienden van Goed Eten

Draag jij onze community een goed hart toe, en wil je deze steun kracht bijzetten? Word dan vriend van Goed Eten! Onze vrienden maken het ons mogelijk om elk jaar weer mooie campagnes en projecten op te zetten voor alle leden van de community. Ontdek hier wie er zoal vrienden van Goed Eten zijn, en doe ook mee.

Lees meer