Goede Boer | Natuur & Milieu

Goede Boer

Steeds meer mensen kiezen voor duurzaam voedsel. Gelukkig gaan ook steeds meer boeren over op dier- en milieuvriendelijke productie. Met Goede Boer brengen wij ze bij elkaar!

Goede Boeren steken hun nek uit en durven het helemaal anders te doen. Zij kiezen voor kwaliteit en produceren met respect voor dier en omgeving. Toch komen hun producten niet of nauwelijks in de schappen van de supermarkt terecht.

Daarom steunen wij deze boeren met Goede Boer. Bij de beoordeling kijken we onder andere naar gezondheid van mens en dier, veevoer, klimaat, energie en een eerlijke prijs.

Bestel duurzaam vlees, eieren of zuivel

Ben jij ook op zoek naar een duurzaam alternatief voor de anonieme producten in de supermarkt? Wij zetten meestal boeren in het zonnetje die online vlees, eieren of zuivel verkopen. Met een paar klikken kun je bij hen een mooi product of pakket bestellen.

Bewust consumeren

Wij weten zeker dat er in Nederland genoeg bewuste consumenten zijn om een verschil te maken. Daarom vinden we het werk van de Goede Boeren zo waardevol. Jij ook? Goede Boer brengt je met ze in contact, om zo de verkoop van hun duurzame producten te stimuleren.

Lees hier met welke Goede Boeren we samenwerken

 

  • sponsor
  • sponsor
  • sponsor
[gravityform id="98" title="false" description="false"]