Doe mee en investeer in Windenergie van zee | Natuur & Milieu

Doe mee en investeer in Windenergie van zee

Help je mee met het versnellen van de verdere groei van windenergie?

Er wordt hard gewerkt aan het bouwen van grote windparken op de Noordzee. Die leveren als ze klaar zijn in 2023 energie voor 5 miljoen huishoudens.

De verdere groei (ook na 2023) van het aantal windmolens op zee is een belangrijk onderdeel van de energietransitie. Die is nodig om klimaatverandering te voorkomen. Natuur & Milieu vindt draagvlak en betrokkenheid bij de energietransitie van wezenlijk belang voor het slagen ervan. Daarom informeren en betrekken we iedereen bij de ontwikkeling van energie uit windmolenparken op zee. Wij willen ook dat er voor iedereen een mogelijkheid moet zijn om te participeren in windmolenparken. Meewind biedt nu als eerste de kans om ook als particulier te participeren in de investering van windmolenparken en heeft ruime ervaring met duurzame beleggingsfondsen en investeren in windenergie op zee.

Wat is Meewind?

Meewind is een duurzaam beleggingsfonds dat investeert in duurzame energie. In groene en rendabele projecten, Meewind draagt niet alleen bij aan de financiering van nieuwe duurzame projecten, maar speelt – waar nodig – tevens een actieve rol in de ontwikkeling, bouw en exploitatie van de projecten. Als betrokken en ondernemend fonds zorgt Meewind dat de projecten daadwerkelijk worden gerealiseerd.

Je kunt je nu vrijblijvend inschrijven voor het volgende windpark van Meewind. Zodra een nieuw project concreet wordt, ontvang je direct bericht. Zo kun je direct bij de start profiteren van de volledige ontwikkeling van het project.

Op die manier help je mee met het versnellen van de noodzakelijke verdere groei van windenergie van zee! Laat je gegevens achter en wij houden je op de hoogte over de mogelijkheden.

  • Bekijk de privacyverklaring
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • sponsor
  • sponsor
  • sponsor