Isoleer je woning voor een beter milieu | Natuur & Milieu

Isoleer je woning voor een beter milieu

Isoleren helpt

Klimaatverandering is momenteel de grootste bedreiging voor onze aarde. Dit is vooral het gevolg van de hoeveelheid CO2 uitstoot. Juist op dat gebied kun je als consument een verschil maken door je huis goed te isoleren. Het verwarmen van een huis gebeurt immers vaak met aardgas en voor elke verstookte kuub aardgas wordt 1,7kg CO2 de atmosfeer ingeblazen.

Een gemiddeld huishouden verbruikt 1600 kuub aardgas per jaar. Bij een goed geïsoleerde woning kan dit dalen tot 750 kuub. Dat scheelt bijna 1500 kilogram CO2 per jaar!

Daarnaast kun je een goed geïsoleerde woning ook gemakkelijker voorzien van nieuwe duurzame manieren van verwarmen, zoals bijvoorbeeld de warmtepomp. Deze pompen werken volledig op elektriciteit en de benodigde stroom kan ook weer duurzaam worden opgewekt door bijvoorbeeld zonnepanelen.

Warme Huizendagen

Denk jij er over na om je huis een warme jas te geven? Natuur & Milieu wijst je graag de weg. We maken het gemakkelijk en nemen al het regelwerk uit handen. We onderhandelen een uitstekend aanbod bij leveranciers die echt duurzaam werken. Tijdens de Warme Huizendagen krijg je ook nog eens extra korting. Klik op de onderstaande knop voor het hele aanbod.

BEKIJK DE TIJDELIJKE HOGE KORTING OP ISOLATIEMATERIAAL

  • sponsor
  • sponsor
  • sponsor
[gravityform id="186" title="false" description="false"]
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.