Jaarverslag 2017 | Natuur & Milieu

Jaarverslag 2017

In 2017 werkte Natuur & Milieu op de thema’s energie, voedsel, mobiliteit en grondstoffen hard aan verandering door middel van onderzoek, debat en lobby, en door initiatieven die mensen helpen bij het nemen van concrete duurzame stappen.

Een jaar van uitdaging, verandering en hernieuwde energie, zo is 2017 het best te duiden. In 2017 werkte Natuur & Milieu op de thema’s energie, voedsel, mobiliteit en grondstoffen hard aan verandering door middel van onderzoek, debat en lobby, en door initiatieven die mensen helpen bij het nemen van concrete duurzame stappen. Ook intern stond verandering centraal. Na een aantal jaren met tegenvallend financieel resultaat, is eind 2016 besloten tot een reorganisatie, die in 2017 in de praktijk is uitgevoerd. De organisatie is gereduceerd en vereenvoudigd, en werkwijzen zijn verbeterd. Inkomsten en uitgaven zijn weer in balans gebracht en de grip op het resultaat is verstevigd.

Hiermee is een mooie basis gelegd voor een gezonde toekomst voor Natuur & Milieu. De blik is vooruit gericht en dat moet ook. Met de nieuwe regering, en de groeiende maatschappelijke dynamiek op de thema’s die voor Natuur & Milieu centraal staan, kunnen we de komende jaren wederom veel impact realiseren. Benieuwd naar onze projecten en resultaten? Deze staan uitgebreid toegelicht op onze jaarverslagwebsite. Heb je wat minder tijd, download dan de samenvatting in PDF.

Bekijk ons jaarverslag 2017

Ben je op zoek naar eerdere jaarverslagen? Bekijk dan ons archief.

  • sponsor
  • sponsor
  • sponsor