Rob van Tilburg nieuwe directeur Programma’s Natuur & Milieu | Natuur & Milieu

Rob van Tilburg nieuwe directeur Programma’s Natuur & Milieu

Rob van Tilburg (51) treedt op 1 december a.s. aan als directeur Programma’s bij Natuur & Milieu. Hij volgt hiermee Geertje van Hooijdonk op, die afgelopen voorjaar een overstap maakte naar Stedin. Van Tilburg is momenteel senior consultant bij organisatie-adviesbureau Sustainalize, dat ondernemingen begeleidt bij duurzaam ondernemen.

Van Tilburg: “Het voelt als een voorrecht om in deze nieuwe rol het natuur- en milieubelang nog directer te kunnen gaan dienen. Als professionele gesprekspartner van overheid en bedrijfsleven staat Natuur & Milieu prachtig gepositioneerd om de transitie naar een duurzame samenleving te versnellen. Ik zie er naar uit daar een bijdrage aan te leveren.”

Natuur & Milieu is verheugd over het aantreden van Van Tilburg. Marjolein Demmers, directeur van Natuur & Milieu: “Rob brengt een schat aan kennis en ervaring mee over het verduurzamen van Nederland, is creatief en ambitieus, en weet mensen te inspireren en overtuigen dat het anders kán en moet.”

Voordat Van Tilburg zich aansloot bij Sustainalize, werkte hij bij Royal HaskoningDHV, waar hij de adviesgroep Duurzaam ondernemen oprichtte en daar jaren leiding aan gaf. Daarvoor werkte hij onder andere bij de VAR (nu Attero Wilp) en Twynstra Gudde. Van Tilburg is afgestudeerd aan de Universiteit Twente in Technische Bedrijfskunde. 

  • sponsor
  • sponsor
  • sponsor