Natuur & Milieu organiseert online talkshow Kiezen voor Isolatie | Natuur & Milieu

Natuur & Milieu organiseert online talkshow 'Kiezen voor Isolatie'

Op donderdag 11 maart organiseert Natuur & Milieu een online talkshow genaamd ‘Kiezen voor Isolatie’. In de talkshow zijn meerdere politici te gast, zoals Diederik Samsom (kabinetschef van Europees commissaris Frans Timmermans), Pieter Grinwis (kandidaat Tweede Kamer voor de ChristenUnie), Jelle Beemsterboer (kandidaat Tweede Kamer voor het CDA) en Joris Thijssen (kandidaat Tweede Kamer voor de PvdA). Met hen gaan we in gesprek over de invulling van een Nationaal Isolatie Programma. Hoe moet zo’n programma eruit komen te zien en wat is de rol van het komende Kabinet? Meld je aan en luister mee.

Te veel woningen in Nederland zijn slecht geïsoleerd en er valt veel klimaat- en comfortwinst te behalen. Sneller en meer isoleren is net zo belangrijk als aardgasvrije wijken realiseren, zoals is afgesproken in het Klimaatakkoord.  De Tweede Kamer heeft gevraagd om een Nationaal Isolatie Programma en de introductie van vouchers voor woningeigenaren. Maar hoe gaan we dat realiseren? Het is de hoogste tijd voor een gesprek over de invulling van dat programma.

De talkshow is onderdeel van het online evenement ‘Under construction: verduurzaming van de gebouwde omgeving’, georganiseerd vanuit het Klimaatakkoord. Tijdens het evenement kunnen geïnteresseerden tussen 15:00 – 18:00 uur allerlei online deelsessies bijwonen die inzicht bieden in uitdagingen voor de gebouwde omgeving. Onze deelsessie start om 16:10 uur en is eventueel apart bij te wonen. Aanmelden kan tot 9 maart via de website van het Klimaatakkoord. Op deze webpagina is ook verdere informatie te vinden over het evenement.

Praktische informatie op een rij
Datum: Donderdag 11 maart 2021
Tijdstip deelsessie door Natuur & Milieu: 16.10 – 17.10 (deze sessie apart bij te wonen)
Duur gehele evenement: 15.00 – 18.00
Aanmelden via website Klimaatakkoord

  • sponsor
  • sponsor
  • sponsor