Terugblik Symposium “Autodelen op weg naar 0-emissie” | Natuur & Milieu

Terugblik Symposium “Autodelen op weg naar 0-emissie”

Hartelijk dank voor uw bezoek aan het symposium “Autodelen op weg naar 0-emissie”. Wij kijken terug op een geslaagde bijeenkomst, met een opkomst van meer dan 100 deelnemers en levendige discussies. Op deze pagina zijn de presentaties en een fotoverslag van de bijeenkomst te vinden. Tevens kunt u het juryrapport van de Nationale Autodeel Award 2017 downloaden.

Een impressie van de dag kunt u ook nalezen op Trends in Autoleasing. Voor meer informatie over autodelen, kijk op autodelen.info.

Presentaties

Testrijders

Natuur & Milieu werkt aan het stimuleren van elektrisch rijden en autodelen met haar project Testrijders. Tijdens het symposium kwam deelnemer Niels de Greef uit Utrecht aan het woord over zijn ervaringen. Het project loopt naast Utrecht ook in gemeente Den Haag en Zwolle en start in een aantal nieuwe gemeenten in 2018. Bent u nieuwsgierig geworden naar Testrijders? Lees dan hier verder over het project en de mogelijkheden voor uw gemeente.

Fotoverslag

De nationale Autodeel Award 2017

De gemeente Uden werd uitgeroepen tot winnaar van de Autodeel Award omdat zij in oktober dit jaar 14 elektrische auto’s heeft aangeschaft die bedrijven en inwoners mogen gebruiken. Lees hier het volledige persbericht. In totaal waren vijf gemeentes genomineerd voor de Nationale Autodeel Award: Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Uden en Wageningen. Al deze gemeenten hebben in 2017 grote en effectieve stappen gezet op het gebied van autodelen. Download het juryrapport om te lezen welke stappen deze gemeenten hebben genomen.
Download het juryrapport

  • sponsor
  • sponsor
  • sponsor