Hoe kan je Natuur & Milieu nog meer helpen?

Hoe kan je ons nog meer steunen?

Naast het doen van een donatie zijn er ook andere manieren om ons te steunen. Wij hebben alle mogelijkheden voor je op een rijtje gezet.

 slimwoner

Energie besparen via Slimwoner

Wil je graag energie besparen? Kijk dan op www.slimwoner.nl voor de mogelijkheden voor jouw huis. Wij hechten er veel waarde aan dat de aanbiedingen goed scoren op klantvriendelijkheid, kwaliteit en duurzaamheid. Met veel zorg selecteerden we geschikte leveranciers en sturen deze aan. Voor deze service ontvangen wij een vergoeding per klant van de leverancier.

Ga naar slimwoner.nl

Goed om te delen

Goed om te delen

Doneren aan een goed doel, én je rommelzolder opruimen? Dat is Goed om te Delen! Een nieuw veilig koop en verkoop platform. Zet je spullen op het platform, kies Natuur & Milieu als goed doel en bepaal zelf hoeveel procent van de opbrengst naar ons mag gaan. Dit kan 5% zijn, maar ook de volle 100%. Zo ruim je op en hou je een goed gevoel over. Wij worden er in ieder geval dubbel zo blij van want oude spullen hergebruiken is ook nog eens beter voor het milieu!

Ga naar Goed om te Delen

 

Christopher Michel [CC BY 2.0 (http://creativecommons.org/licenses/by/2.0)], via Wikimedia Commons
Christopher Michel [CC BY 2.0], via Wikimedia Commons

Koop een boek, steun Natuur & Milieu

Dezelfde boeken. Dezelfde prijs. 10% van je aankoop gaat naar een goed doel dat jij kiest! Dus als je van plan een boek te bestellen, kijk dan eens op YouBeDo en geef aan dat je Natuur & Milieu wilt steunen. Kleine moeite en je doet ons er een groot plezier mee.

Ga naar YouBeDO

Nuelektrisch

Lease je elektrische auto

Wil je graag je benzine auto inruilen voor een elektrische? Via www.nuelektrisch.nl kan je een Renault ZOE leasen vanaf € 447 inclusief BTW per maand all-in
en met een gratis laadpunt. Privé lease, zonder financiële verrassingen.

Ga naar nuelektrisch.nl

ASN bank LOGO MET PAY-OFF

Bankieren via de ASN Bank

Uit de meest recente Eerlijke Bankwijzer komt onze partner ASN Bank als beste naar voren. De bank investeert je geld in activiteiten die bijdragen aan een rechtvaardige, duurzame samenleving. Wil je ook met je eigen bankzaken een bijdrage leveren aan een duurzame wereld, open dan een betaalrekening bij de ASN Bank. Kies je bij het aanmaken van je bankrekening om het thema duurzame energie te steunen dan steun je hierbij indirect ook Natuur & Milieu.

Open bankrekening
steun ons eenmalig

Steun Natuur & Milieu via SMS

Bovenstaande opties niks voor jou? Misschien wil je ons wel eenmalig steunen met een klein bedrag? Stuur een SMS DUURZAAM naar 4333 en je steunt ons dan met een eenmalige gift van € 3,-, exclusief de kosten van je mobiele telefoon.

Via je mobiel met de Geef app

Doneer via je mobiel met de Geef app.

 

  • sponsor
  • sponsor
  • sponsor