Fietswijzer - Download de Fietswijzer van Natuur & Milieu

Fietswijzer

Fietswijzer voor effectief fietsbeleid om CO2-uitstoot terug te dringen. 

Voor een werkgever zijn er veel goede redenen om uw medewerkers te stimuleren vaker de fiets naar het werk te pakken. Het is goed voor het milieu, het bespaart kosten, zorgt voor
minder files en natuurlijk is het uitstekend voor de gezondheid. Deze Fietswijzer helpt u een effectief fietsbeleid te ontwikkelen voor uw organisatie. Nederland is een echt fietsland. Toch is onze samenleving sterk georiënteerd op de auto. Ook werkgeversbeleid is vaak geformuleerd rond de auto, zowel voor het zakelijke als het woonwerkvervoer.

Bijna driekwart van de werkgevers is niet bekend met de mogelijkheden om werknemers een ‘fiets van de zaak’ te bieden, en bij veel werkgevers wordt fietsen helemaal niet vergoed. Terwijl er genoeg argumenten zijn om fietsen wel te stimuleren ten koste van autogebruik. Maar hoe krijg je werknemers zover dat zij vaker de fiets pakken? Ook fiscaal is het stimuleren van fietsen niet eenvoudig.

Deze Fietswijzer – gepresenteerd door Natuur & Milieu, 3pm en Bovag Leasefiets – geeft een overzicht van praktische maatregelen om fietsen te stimuleren.

Download hier de Fietswijzer

Vul onderstaand formulier in om de Fietswijzer in je mailbox te ontvangen.

  • Bekijk de privacyverklaring
  • sponsor
  • sponsor
  • sponsor