Recept: Kruidige gehaktballetjes | Natuur & Milieu

Recept: Kruidige gehaktballetjes

Oer-Hollandse gehaktballen, maar dan anders!

Ingredienten

Voor 8 personen

  • 750 gram vegetarisch gehakt
  • 1 ui, fijngesneden
  • 3 el tomatenpuree
  • 2 el Franse mosterd
  • 1 el Worchestersaus
  • 2-3 el uitgelekte kappertjes
  • 4 el fijngehakte peterselie
  • zout en peper
  • 1 ei

Bereiding

Maak het gehakt met een vork los in een kom. Meng alle ingrediënten erdoor zodat het goed verdeeld is. Prak een ei erdoor en rol de balletjes tot de gewenste grootte. Bak ze vervolgens onder de voorverwarmde grill of in een koekenpan aan beide kanten 4-5 minuten. Lekker met een kruidige tomatensaus. Eet smakelijk!

  • sponsor
  • sponsor
  • sponsor
[gravityform id="98" title="false" description="false"]
  • Bekijk de privacyverklaring