Actie: Feest voor Nederland Zoemt | Natuur & Milieu

Actie: feest voor Nederland Zoemt

Mede dankzij onze donateurs is het voor Natuur & Milieu mogelijk om duurzame oplossingen voor iedereen aantrekkelijk en concreet te maken. Met elke donatie zijn we dan ook erg blij. We zetten daarom graag onze donateurs en acties in de spotlight. Deze keer: een feest van Bastiaan Meijer en Jorien Röling voor het project Nederland Zoemt.

Bastiaan Meijer en Jorien Röling hebben Natuur & Milieu verrast met een donatie aan het project Nederland Zoemt. Deze donatie is opgehaald via een feest dat Bastiaan en Jolien gaven voor hun verjaardag.

Waarom deze actie?

Kom in Actie feest Nederland Zoemt

“We zijn veel met het milieu bezig en we wilden een feest geven op een mooie groene plek. Het feest werd gehouden in Fruittuin van West, een enorme biologische boomgaard vlak buiten Amsterdam. Samen met collega’s, vrienden en familie is er een workshop insectenhuisjes maken gevolgd. Het is leuk om samen iets te doen als je elkaar niet kent. Ze hebben allemaal van klei een insectenhuisje gemaakt voor ons en lekker gegeten en gedronken. Bastiaan heeft zelf ervaring met het maken van deze huisjes en heeft de workshop gegeven. De huisjes die in de workshop gemaakt zijn staan nu bij een schooltuin in Amsterdam, in de hoop dat ze insecten onder de aandacht brengen op een speelse manier. Het project Nederland Zoemt sluit goed aan bij onze interesses en het feest!” zegt Jorien.

Steun ons ook!

We kunnen jouw hulp goed gebruiken. Start zelf een actie of wordt donateur van Natuur & Milieu. Je kunt eenmalig geven of donateur worden en maandelijks of jaarlijks een bedrag doneren. Onze donateurs ontvangen twee keer per jaar ons magazine: de Update.

Kom in actie Steun ons

 

Met hartelijke dank aan Bastiaan Meijer en Jorien Röling.

 

  • sponsor
  • sponsor
  • sponsor