Direct naar:

down


Natuur & Milieu en de Nationale Postcode Loterij CBF voor Goede Doelen

Projecten 

Zon Zoekt Dak! 

 

Zon Zoekt Dak 

 
 

Een fantastische, schone  energiebron
De zon is een fantastische en onuitputtelijke bron van schone energie.
Zonnepanelen op uw dak is een slimme keuze. U produceert uw eigen duurzame energie en draagt bij aan een duurzame wereld. Bovendien zijn zonnepanelen goed voor uw portemonnee. Uw energierekening wordt een stuk lager en de investering heeft u in een aantal jaren al terugverdiend. Zo bekeken, kunt u uw geld beter op het dak dan op de bank zetten.

Makkelijk en voordelig zonnepanelen installeren
Natuur & Milieu biedt oplossingen die een duurzaam leven leuk en makkelijk maken.
Met de actie Zon Zoekt Dak helpt Natuur & Milieu mensen bij de aanschaf van zonnepanelen. En dit doen we al een paar jaar met groot succes. Al duizenden mensen genieten, dankzij Natuur & Milieu, van hun eigen zonnestroom.

Nu-of-nooit: zomeraanbod!
Vanaf 7 juli 2014 gaat onze collectieve inkoopactie weer van start. Wij helpen bij de aanschaf van zonnepanelen met een zeer scherp (nu of nooit) zomeraanbod: De panelen zijn goedkoper dan ooit en de kwaliteit is zoals altijd uitstekend. Bovendien regelen wij alles, van offerte tot installatie, dus geen gedoe. Wat we noemen 'zonnepanelen zonder zorgen'.

Een offerte op maat
Zon Zoekt Dak biedt een offerte op maat, gebaseerd op uw specifieke dakgegevens. De kosten van deze offerte bedragen 45 Euro. Dit bedrag krijgt u terug indien u daadwerkelijk overgaat tot aankoop van zonnepanelen of indien uw dak niet geschikt blijkt te zijn voor zonnepanelen.

Meldunuaan _blauw