Direct naar:

down


Natuur & Milieu en de Nationale Postcode Loterij CBF voor Goede Doelen

Starten met
elektrisch rijden
nu makkelijker dan ooit

Nu Elektrisch II  

Kies uw elektrische auto!

Elektrisch rijden is stiller en schoner dan rijden op benzine of diesel. Natuur & Milieu maakt kiezen voor een elektrische auto nu makkelijker dan ooit met privé lease via Nu Elektrisch.

U betaalt een vast bedrag per maand. Er is keuze uit verschillende auto's, dus is er altijd een die bij u past. U rijdt al elektrisch vanaf € 398 per maand!


Naar -de -actie

 

 

Nieuw Licht op de Zaak  

Nieuw Licht op de Zaak

Bent u ondernemer en heeft u oudere tl-lampen? Dan kunt u via 'Nieuw Licht op de Zaak' fors besparen. Met een simpele aanpassing van het armatuur en het aanbrengen van nieuwe tl-lampen behaalt u direct winst op drie fronten. Nieuw Licht op de Zaak is:

Duurzaam: de verlichting verbruikt tot 40% minder energie.
Zuinig: de besparing op lichtkosten daalt dus ook tot 40%.
Prettig: de lampen geven een rustiger licht.


Ik -doe -mee
 

 

 

 

Spouwmuurisolatie  

Spouwmuurisolatie: Collectieve inkoopactie

Natuur & Milieu maakt gebruik van de kracht van collectief inkopen. Met onze Slimwoner Spouwmuurisolatieactie is uw huis al geïsoleerd vanaf €750. Bovendien heeft u er geen omkijken naar, want Natuur & Milieu regelt alles.

Spouwmuurisolatie is één van de snelste en makkelijkste manieren om energie te besparen. Benieuwd of uw huis geschikt is? Doe de check en vraag gelijk een gratis offerte aan!


Doe de check rood
 

 

 

 

Droomzolder  

Win gratis dakisolatie


Van opbergzolder naar droomzolder? Het kan! Met goede dakisolatie wordt de zolder opeens een fijne slaapkamer, hobbykamer of kantoorruimte. Èn de energierekening gaat flink omlaag.


Wilt u kans maken op een geheel geïsoleerd dak? Grijp dan nu uw kans en doe mee met onze ROCKWOOL droomzolder-actie.


Ik -doe -mee -blauw -klein
 

 

 

 

Word donateur  

Steun Natuur & Milieu

Word donateur en help mee om Nederland milieubewuster te maken. Want een gezonde en duurzame toekomst maken we samen.
 

Voor nu en later. Voor onszelf en onze kinderen en kleinkinderen.


Ikhelpmee_rood.png

Zon Zoekt School  

Zonnepanelen zonder zorgen

Zonnepanelen op uw basisschool? Met Zon Zoekt School regelt u het heel eenvoudig, zonder zelf te investeren. En u profiteert meteen van lagere energiekosten. 

Natuur & Milieu heeft een uitstekend aanbod: meld u daarom nu aan!

 

Meldunuaan_rood.png

 

 

 
 
 • Twitter

  De laatste tweets

 • Natuur & Milieu 

  doe mee en steun ons 

   
  Investeer in de toekomst en steun Natuur & Milieu! 
  KLIK HIER 
 •  

  17 november 2014 - Natuur & Milieu breekt de markt voor elektrisch rijden voorgoed open. Heel Nederland kan vanaf vandaag een elektrische auto leasen bij Natuur & Milieu. 'Wij zetten onze voet vol op het gaspedaal om honde.. 

   
 • persbericht 

  Studie wind op zee 

   

  17 november 2014 - Windparken op zee zijn een slimme verzekeringspolis. De plannen van het Energieakkoord voor windparken op zee kosten ons maximaal 1,2 miljard euro of leveren ons maximaal 12,3 miljard euro op, afhankelijk van de klim.. 

   
 •  

  13 november 2014 - Bedrijven en kantoren laten jaarlijks € 725 miljoen op de plank liggen doordat ze hun onzuinige ouderwetse TL-lampen niet vervangen door zuinigere exemplaren. Zij stoten onnodig veel CO2 uit, vergelijkbaar met de jaarlij.. 

   
 • persbericht 

  kabelnet op zee 

   

  12 november 2014 - Waar en hoe kunnen kabels en 'stopcontacten' voor windmolens op zee het beste worden neergelegd? Vandaag starten TenneT en Natuur & Milieu een samenwerking om het door TenneT aan te leggen net op zee, nodig voor.. 

   
 •  

  10 november 2014 - Het eerste Gerecht des Vaderlands is een feit: een eerbetoon aan de slachtoffers van de MH17. Kok des Vaderlands Pierre Wind draagt het Gerecht des Vaderlands op aan alle slachtoffers en nabestaanden van de MH17. He.. 

   
 • persbericht 

  Einde Zonnestrijd 

   

  4 november 2014 - Meer dan 57.000 Nederlanders stemden de afgelopen zes weken op hun favoriete scoutinggroep. De vijf groepen met de meeste stemmen wonnen gratis zonnepanelen voor hun gebouw. 'Door deze actie zijn duizenden jongeren e.. 

   
 • 4 november 2014 - In de jongste versie van de Top 10's Zuinige Auto's blijft veel bij het oude. De verwachting is dat veel fabrikanten de nog te bepalen nieuwe C02-grenzen zullen aangrijpen om in 2015 met schonere versies op de markt .. 

   
 • 20 november 2014 - Natuur & Milieu tekent beroep aan bij de Raad van State tegen het tracébesluit verruiming vaarweg Eemshaven. Verbreden en uitdiepen van de vaargeul is onnodig en schadelijk voor dieren en planten in het waardevo.. 

   
 • 19 november 2014 - Bedrijven, overheden en maatschappelijke organisaties hebben een belangrijke stap gezet op weg naar de klimaattop in Parijs volgend jaar. Zij hebben zich verenigd in de Nederlandse Klimaatcoalitie, waarmee de partij.. 

   
 • 11 november 2014 - "De elektrische rijder wordt tegemoet gekomen, de vervuiler wordt belast." Dit was de kern van het alternatieve voorstel van de autobranche en een aantal maatschappelijk organisaties, waaronder Natuur & Milieu, .. 

   

poll 

Bij plaatsing gratis laadpaal zou ik een elektrische auto overwegen