Direct naar:

down


Natuur & Milieu en de Nationale Postcode Loterij CBF voor Goede Doelen

Starten met
elektrisch rijden
nu makkelijker dan ooit

Nu Elektrisch II  

Kies uw elektrische auto!

Elektrisch rijden is stiller en schoner dan rijden op benzine of diesel. Natuur & Milieu maakt kiezen voor een elektrische auto nu makkelijker dan ooit met privé lease via Nu Elektrisch.

U betaalt een vast bedrag per maand. Er is keuze uit verschillende auto's, dus is er altijd een die bij u past. U rijdt al elektrisch vanaf € 398 per maand!


Naar -de -actie

 

 

Nieuw Licht op de Zaak  

Nieuw Licht op de Zaak

Bent u ondernemer en heeft u oudere tl-lampen? Dan kunt u via 'Nieuw Licht op de Zaak' fors besparen. Met een simpele aanpassing van het armatuur en het aanbrengen van nieuwe tl-lampen behaalt u direct winst op drie fronten. Nieuw Licht op de Zaak is:

Duurzaam: de verlichting verbruikt tot 40% minder energie.
Zuinig: de besparing op lichtkosten daalt dus ook tot 40%.
Prettig: de lampen geven een rustiger licht.


Ik -doe -mee
 

 

 

 

Spouwmuurisolatie  

Spouwmuurisolatie: Collectieve inkoopactie

Natuur & Milieu maakt gebruik van de kracht van collectief inkopen. Met onze Slimwoner Spouwmuurisolatieactie is uw huis al geïsoleerd vanaf €750. Bovendien heeft u er geen omkijken naar, want Natuur & Milieu regelt alles.

Spouwmuurisolatie is één van de snelste en makkelijkste manieren om energie te besparen. Benieuwd of uw huis geschikt is? Doe de check en vraag gelijk een gratis offerte aan!


Doe de check rood
 

 

 

 

Goeie Peer  

Spaar mee!

Heb je een slimme energiemeter? Doe dan mee met Goeie Peer!

Met dit gratis online spaarprogramma krijg je een perfect inzicht in je energieverbruik. Zo zie je waar bij jou thuis de kansen voor besparing liggen. Èn je verdient 'peertjes' die je kunt inwisselen voor korting op leuke cadeau's.

 


Ik -doe -mee
 

 

 

 

Word donateur  

Steun Natuur & Milieu

Word donateur en help mee om Nederland milieubewuster te maken. Want een gezonde en duurzame toekomst maken we samen.
 

Voor nu en later. Voor onszelf en onze kinderen en kleinkinderen.


Ikhelpmee_rood.png

Zon Zoekt School  

Zonnepanelen zonder zorgen

Zonnepanelen op uw basisschool? Met Zon Zoekt School regelt u het heel eenvoudig, zonder zelf te investeren. En u profiteert meteen van lagere energiekosten. 

Natuur & Milieu heeft een uitstekend aanbod: meld u daarom nu aan!

 

Meldunuaan_rood.png

 

 

 
 
 • Twitter

  De laatste tweets

 • Natuur & Milieu 

  doe mee en steun ons 

   
  Investeer in de toekomst en steun Natuur & Milieu! 
  KLIK HIER 
 • persbericht 

  energieakkoord 

   

  18 December - De energiebedrijven E.ON, NUON, Essent en GDF Suez weigeren om afspraken in het Energieakkoord na te komen over het bijstoken van hout in kolencentrales. Al maandenlang proberen zij in gesprekken met de milieuorganisatie.. 

   
 • 18 December - Van alle soorten vlees, heeft wild - na de vleesvervanger - de minste milieu-impact. Voorwaarde vanuit dierenwelzijn is wel dat er sprake is van echt wild dat vanwege wildbeheer afgeschoten moet worden. Supermarkten zijn hier.. 

   
 •  

  8 december 2014 - Van de grote energiereuzen is Eneco de meest duurzame stroomleverancier. Nuon en Essent scoren beiden een dikke onvoldoende. Dit blijkt uit vandaag gepubliceerd onderzoek van Consumentenbond, Greenpeace, Hivos en Natuur &.. 

   
 • 8 december 2014 - Natuur & Milieu publiceert vandaag een nieuwe lijst elektrische bestelauto's. Steeds meer automerken bieden een elektrische bestelbus aan, vaak met snellaadmogelijkheid. Maar de belastingvoordelen op de elektrisc.. 

   
 • persbericht 

  Reactie melkveewet 

   

  25 november 2014 - De begrenzing van de melkveehouderij is een stap dichterbij. Dit is de reactie van Natuur & Milieu op de melkveewet die zojuist door de Tweede Kamer is aangenomen.  Nu moet er nog daadwerkelijke begrenzing .. 

   
 • persbericht 

  Nationale Kaastest 

   

  24 november 2014 - BOER en LAND kaas is de lekkerste én duurzaamste kaas van Nederland. Dit blijkt uit de eerste Nationale Kaastest van Natuur & Milieu, in samenwerking met Questionmark. Bastiaansen en Milner scoorden een twe.. 

   
 •  

  17 november 2014 - Natuur & Milieu breekt de markt voor elektrisch rijden voorgoed open. Heel Nederland kan vanaf vandaag een elektrische auto leasen bij Natuur & Milieu. 'Wij zetten onze voet vol op het gaspedaal om honderden.. 

   
 • 27 november 2014 - Samen bouwen aan de tankstations van de toekomst. Een toekomst met schone, stille en slimme elektrische auto's. Auto's die rijden op stroom uit zon en wind. Is dat ook uw droom? U kunt nu mee investeren. .. 

   
 • 20 november 2014 - Natuur & Milieu tekent beroep aan bij de Raad van State tegen het tracébesluit verruiming vaarweg Eemshaven. Verbreden en uitdiepen van de vaargeul is onnodig en schadelijk voor dieren en planten in het waardevo.. 

   
 • 19 november 2014 - Bedrijven, overheden en maatschappelijke organisaties hebben een belangrijke stap gezet op weg naar de klimaattop in Parijs volgend jaar. Zij hebben zich verenigd in de Nederlandse Klimaatcoalitie, waarmee de partij.. 

   

poll 

Bij plaatsing gratis laadpaal zou ik een elektrische auto overwegen