Direct naar:

down


Natuur & Milieu en de Nationale Postcode Loterij CBF voor Goede Doelen

Zon Zoekt Dak:
zonnepanelen zonder zorgen

Zon Zoekt Dak  

Zon Zoekt Dak

Met Zon Zoekt Dak helpen we je bij de aanschaf van zonnepanelen. Door collectieve inkoop en installatie blijven de kosten beperkt. Ook wordt je een hoop regelwerk uit handen genomen. 
 

Wij kiezen voor kwalitatief hoogwaardige zonnepanelen met een hoog rendement. Dus ook rendabel wanneer er minder ruimte beschikbaar is.  Meedoen is zo geregeld.  

 

Ik -doe -mee

 

Bijensafari  

Download nu de app

Ontdek welke verschillende bijen er zijn met het bijenherkenningsspel. Welke bijen vliegen er rond in jouw tuin? Bekijk op de kaart hoe het er voor staat met de bij in jouw buurt en wat jij kunt doen om de bij te helpen. De Bijensafari-app is er voor Android en iPhone.

 

Button -google -playButton -itunes

Scouting Zonnestrijd  

Scouting ZonnestrijdOok zonnepanelen op jullie Scoutinggebouw?
Doe dan mee met een gloednieuwe Scouting Zonnestrijd!

Met deze crowdfundingactie helpen wij Scoutinggroepen om geld in te zamelen voor zonnepanelen. En dat is niet alleen veel beter voor het milieu, maar ook hartstikke leuk om te doen!

Ik -doe -mee -blauw -klein

Jaarverslag 2014  

Jaarverslag 20142014 was een enerverend jaar voor Natuur en Milieu: zowel qua zichtbaarheid, impact als achterban zijn we flink gegroeid.


Benieuwd naar het hele verhaal? Bekijk onze resultaten in woord, beeld en cijfers op natuurenmilieujaarverslag.nl.Bekijk Het Hier Groen

Nieuw Licht op de Zaak  

Nieuw Licht op de Zaak

Bent u ondernemer en heeft u oudere tl-lampen? Dan kunt u via 'Nieuw Licht op de Zaak' fors besparen. Met een simpele aanpassing van het armatuur en het aanbrengen van nieuwe tl-lampen behaalt u direct winst op drie fronten. Nieuw Licht op de Zaak is:

Duurzaam: de verlichting verbruikt tot 40% minder energie.
Zuinig: de besparing op lichtkosten daalt dus ook tot 40%.
Prettig: de lampen geven een rustiger licht.


Ik -doe -mee
 

 

 

 

 

 
 
 • Twitter

  De laatste tweets

 • Natuur & Milieu 

  doe mee en steun ons 

   
  Investeer in de toekomst en steun Natuur & Milieu! 
  KLIK HIER 
 •  

  Utrecht, 1 juli 2015 - Natuur & Milieu, Milieudefensie en de Natuur en Milieufederaties zijn tevreden over de uitkomst van de behandeling van de nieuwe Omgevingswet in de Tweede Kamer vandaag. Het doel van de nieuwe wet is om de omgevi.. 

   
 • Onduidelijke energielabels als A+++ behoren straks tot het verleden. De EU voert een nieuw en overzichtelijk energielabelsysteem met een nieuwe A t/m G - indeling. Nieuw is dat de labels ook de gebruikskosten weergeven. Dit blijkt uit een .. 

   
 • persbericht 

  Snellaad- stations 

   

  1 juli 2015 - Nederlanders schatten het aantal laadpalen voor elektrisch rijden te laag in. 32% denkt dat er minder dan 100 laadpalen in Nederland zijn. In werkelijkheid telt Nederland 14.000 laadpalen en bijna 400 snellaadstations. E.. 

   
 •  

  30 juni 2015 - Verbied alle bestrijdingsmiddelen die onder de groep neonicotinoïden vallen. Dit verzoek doen Natuur & Milieu, Vogelbescherming Nederland en Greenpeace vandaag aan hetCollege voor de toelating van gewasbeschermingsmiddel.. 

   
 • 24 juni 2015 - Milieudefensie, Greenpeace, Natuur & Milieu en de Milieufederaties zijn blij met de historische uitspraak van de rechter vanochtend in de klimaatzaak van Urgenda tegen de Nederlandse staat, die het kabinet dwingt om aanv.. 

   
 • 24 juni 2015 - Op woensdagavond 24 juni 2015 is de plenaire behandeling van de Omgevingswet in de Tweede Kamer. Een spannend moment na jaren van voorbereiding. De nieuwe wet bundelt veel wetten als de Wet ruimtelijke ordening en de Wet mil.. 

   
 •  

  24 juni 2015 - Voor iedereen die iets wil doen om de bijen te helpen, lanceert Natuur & Milieu vandaag haar nieuwe app: Bijensafari. Vandaag vindt de feestelijke lancering van de app plaats. Met de app kun je zien hoe bijvriendelijk jo.. 

   
 • 23 juni 2015 - Vanmiddag is in de Senaat met grote meerderheid de Wet Wind op Zee aangenomen. Natuur & Milieu is verheugd met deze belangrijke stap voor het realiseren van meer windparken op de Noordzee. .. 

   
 • Utrecht, 22 juni 2015 - Een derde van iedereen die nu zonnepanelen aanschaft, kan daarmee volledig zelfvoorzienend zijn. Dat blijkt uit vandaag gepubliceerd onderzoek van Natuur & Milieu. Natuur & Milieu start vandaag een nieuwe, g.. 

   
 • Utrecht, 19 juni 2015 - Natuur & Milieu reageert onthutst en zeer teleurgesteld op het voorstel autobelastingen 2017-2021 van het Kabinet. Alle tot nu toe opgebouwde sturing op zuinig rijden wordt met deze plannen teniet gedaan. H.. 

   

poll 

Bij plaatsing gratis laadpaal zou ik een elektrische auto overwegen