Direct naar:

down


Natuur & Milieu en de Nationale Postcode Loterij CBF voor Goede Doelen

Ontdek het
slimme reizen

Hopper  

Hoppercampagne


Een Hopper is slim. Denkt verder dan zijn eigen auto en de trein. Pakt net zo makkelijk 'n deelauto, fiets of taxi. En werkt waar en wanneer 't hem het beste uitkomt: thuis, onderweg of op kantoor. Een Hopper kiest wat handig is, prettig of snel.

Ontdek alle reismogelijkheden bij u in de buurt!


Bekijk Het Hier Groen

 

 

Nu Elektrisch II  

Kies uw elektrische auto!

Elektrisch rijden is stiller en schoner dan rijden op benzine of diesel. Natuur & Milieu maakt kiezen voor een elektrische auto nu makkelijker dan ooit met privé lease via Nu Elektrisch.

U betaalt een vast bedrag per maand. Er is keuze uit verschillende auto's, dus is er altijd een die bij u past. U rijdt al elektrisch vanaf € 398 per maand!


Naar -de -actie

 

 

Nieuw Licht op de Zaak  

Nieuw Licht op de Zaak

Bent u ondernemer en heeft u oudere tl-lampen? Dan kunt u via 'Nieuw Licht op de Zaak' fors besparen. Met een simpele aanpassing van het armatuur en het aanbrengen van nieuwe tl-lampen behaalt u direct winst op drie fronten. Nieuw Licht op de Zaak is:

Duurzaam: de verlichting verbruikt tot 40% minder energie.
Zuinig: de besparing op lichtkosten daalt dus ook tot 40%.
Prettig: de lampen geven een rustiger licht.


Ik -doe -mee
 

 

 

 

Spouwmuurisolatie  

Spouwmuurisolatie: Collectieve inkoopactie

Natuur & Milieu maakt gebruik van de kracht van collectief inkopen. Met onze Slimwoner Spouwmuurisolatieactie is uw huis al geïsoleerd vanaf €750. Bovendien heeft u er geen omkijken naar, want Natuur & Milieu regelt alles.

Spouwmuurisolatie is één van de snelste en makkelijkste manieren om energie te besparen. Benieuwd of uw huis geschikt is? Doe de check en vraag gelijk een gratis offerte aan!


Doe de check rood
 

 

 

 

Word donateur  

Steun Natuur & Milieu

Word donateur en help mee om Nederland milieubewuster te maken. Want een gezonde en duurzame toekomst maken we samen.
 

Voor nu en later. Voor onszelf en onze kinderen en kleinkinderen.


Ikhelpmee_rood.png

Zon Zoekt School  

Zonnepanelen zonder zorgen

Zonnepanelen op uw school? Met Zon Zoekt School regelt u het heel eenvoudig, zonder zelf te investeren. En u profiteert meteen van lagere energiekosten. 

Natuur & Milieu heeft een uitstekend aanbod: meld u daarom nu aan!

 

Meldunuaan_rood.png

 

 

 
 
 • Twitter

  De laatste tweets

 • Natuur & Milieu 

  doe mee en steun ons 

   
  Investeer in de toekomst en steun Natuur & Milieu! 
  KLIK HIER 
 •  

  Rotterdam/Utrecht, 3 maart 2015 - 1300 keer je elektrische leaseauto delen in één jaar. Dat deden de tien Rotterdamse Testrijders van Project A15. Daarmee werd dit experiment de grootste Rotterdamse elektrische testrit ooit. Onderling.. 

   
 • persbericht 

  Duurzame telefoons 

   

  Amsterdam/Maastricht, 27 februari 2015 - Vodafone Nederland gaat klanten stimuleren duurzame mobieltjes te kiezen. In de maand maart doneert Vodafone namelijk 10 euro aan Natuur & Milieu als een klant zijn oude telefoon inruilt voo.. 

   
 • 9 februari 2015, Den Haag - Over het energielabel is veel te doen geweest. Er zijn praktische problemen, maar die kunnen snel opgelost worden. Want met energiebesparing valt goud te verdienen voor bedrijven en bewoners. De bedrijfsbusjes m.. 

   
 •  

  8 februari 2015 - 590 miljoen euro per jaar. Dat is het bedrag dat Nederland bespaart als alle ongeïsoleerde spouwmuren worden geïsoleerd. Daarnaast bespaart Nederland in totaal 1,7 miljoen ton CO2 en 910 miljoen kuub gas. Dit blijkt uit v.. 

   
 •  

  06 februari 2015 - De Top 10's zuinige auto's van Natuur & Milieu en ANWB zijn vernieuwd. Elk kwartaal brengt ANWB en Natuur & Milieu de zuinigste auto's in kaart op basis van de laagste CO2-uitstoot, onderverdeeld naar groott.. 

   
 •  

  3 februari 2015 - 51% van de Nederlanders staat positief tegenover flexreizen. Een kwart van alle Nederlanders zou de auto wel vaker willen laten staan. Tegelijkertijd reist 64% het liefst met de auto en is eigen autobezit voor 70% van de .. 

   
 • persbericht 

  Kolencentrales 

   

  3 februari 2015 - De twee nieuwe kolencentrales op de Maasvlakte zullen de natuur in de Zuid-Hollandse duinen onherstelbaar beschadigen door hun uitstoot van stikstof. Dat stellen vijf wetenschappers in een zojuist verschenen rapport. Daar.. 

   
 • 30 januari 2015 - Vandaag werd bekend dat  het systeem van slimme meters identiteitsfraude mogelijk maakt.  Natuur & Milieu betreurt dit nieuws. Vanuit de actie Goeie Peer stimuleert Natuur & Milieu, met behulp .. 

   
 •  

  20 januari 2015 -  Supermarkten hebben geen prijsafspraken gemaakt over de 'kip van morgen'. 'Het oordeel van de ACM is daardoor dus onjuist,' aldus Sijas Akkerman, hoofd Voedsel bij Natuur & Milieu. Het standpunt van Natuur &.. 

   
 • 14 januari 2015 -  In Nederland moeten de CO2-emissies met 80 tot 95% omlaag. Om een gevaarlijke klimaatsverandering te voorkomen en mensen gezonder en langer te laten leven. Pakweg een derde van de emissies komt van vervoer, van onsz.. 

   

poll 

Bij plaatsing gratis laadpaal zou ik een elektrische auto overwegen