Direct naar:

down


Natuur & Milieu en de Nationale Postcode Loterij CBF voor Goede Doelen

Fiets mee en
help een kind
aan een fiets

Fiets naar je werk week  

Fiets naar je werk week

Doet u ook al mee met de Fiets Naar Je Werk Week? Lekker met z'n allen op de fiets naar het werk. Goed voor uw gezondheid en humeur, maar natuurlijk ook voor het milieu.
  

Fiets mee en laat u sponsoren. Met het geld dat we ophalen, zorgen we dat kinderen in armoede óók een fiets krijgen. Hoe meer mensen meedoen, hoe meer kinderen we kunnen helpen. Zo fietsen we samen het verschil! Meld u aan via www.fietsnaarjewerkweek.nl.

Jaarverslag 2014  

Jaarverslag 20142014 was een enerverend jaar voor Natuur en Milieu: zowel qua zichtbaarheid, impact als achterban zijn we flink gegroeid.


Benieuwd naar het hele verhaal? Bekijk onze resultaten in woord, beeld en cijfers op natuurenmilieujaarverslag.nl.Bekijk Het Hier Groen

Autodelen  

Campagne autodelen

De gemiddelde autobezitter gebruikt zijn auto maar 1 uur per dag. Dat zijn 23 onbenutte uren waarin je auto zich verveelt. Dat kan slimmer! Door je auto te delen via een autodeelplatform zoals SnappCar of MyWheels kun je al snel een groot deel van de kosten terugverdienen. 

Probeer het nu! Meld je via ons  aan bij SnappCar of MyWheels en je krijgt van ons 5 bonnen met € 10 huurtegoed om weg te geven aan nieuwe gebruikers. 

Bekijk Het Hier Groen

 

 

Nieuw Licht op de Zaak  

Nieuw Licht op de Zaak

Bent u ondernemer en heeft u oudere tl-lampen? Dan kunt u via 'Nieuw Licht op de Zaak' fors besparen. Met een simpele aanpassing van het armatuur en het aanbrengen van nieuwe tl-lampen behaalt u direct winst op drie fronten. Nieuw Licht op de Zaak is:

Duurzaam: de verlichting verbruikt tot 40% minder energie.
Zuinig: de besparing op lichtkosten daalt dus ook tot 40%.
Prettig: de lampen geven een rustiger licht.


Ik -doe -mee
 

 

 

 

Word donateur  

Steun Natuur & Milieu

Word donateur en help mee om Nederland milieubewuster te maken. Want een gezonde en duurzame toekomst maken we samen.
 

Voor nu en later. Voor onszelf en onze kinderen en kleinkinderen.


Ikhelpmee_rood.png

 

 
 
 • Twitter

  De laatste tweets

 • Natuur & Milieu 

  doe mee en steun ons 

   
  Investeer in de toekomst en steun Natuur & Milieu! 
  KLIK HIER 
 • Utrecht, 20 mei - Alle Scoutinggroepen over op zonnestroom. Dat is het doel van de nieuwe actie 'Scouting Zonnestrijd' van Natuur & Milieu en Scouting Nederland die vandaag start. Natuur & Milieu helpt Scoutinggroepen met de c.. 

   
 • 18 mei 2015 -    Heel Nederland fietst naar het werk. Dat is het doel van de eerste Fiets Naar Je Werk Week van Natuur & Milieu die vandaag start. Natuur & Milieu roept heel Nederland op om deze week mee te fietsen én zic.. 

   
 • 13 mei 2015 - De ANWB heeft samen met Natuur & Milieu een zestal nieuwe Top 10's opgesteld. Sinds februari heeft er een ware stoelendans plaatsgevonden.

   

   
 • 12 mei 2015 - Het uitdiepen van de vaargeul bij de monding van de Eems is een ecologische ramp. Dit stelt Natuur & Milieu, samen met andere milieuorganisaties en drie Duitse gemeentes. Samen met MOB Nijmegen tekent Natuur & Milieu .. 

   
 • 12 mei 2015 - Het jaarverslag 2014 staat nu online. Natuur & Milieu groeide dit jaar verder in ondernemend bijdragen aan de duurzame ontwikkeling van Nederland. Dat deden we vooral in de consumentenmarkt en bij de overheid, m.. 

   
 • 11 mei 2015 - Scoutingvereniging Albert Schweitzer vierde afgelopen zaterdag 9 mei haar zonnefeest, samen met tientallen Woerdenaars. Aanleiding was de plaatsing van 12 zonnepanelen op haar scoutinggebouw. De Albert Schweitzer won de hoofd.. 

   
 • 6 mei 2015 - Scoutinggroep Albert Schweitzer uit Woerden viert a.s. zaterdag 9 mei de plaatsing van 12 zonnepanelen op haar gebouw. De Albert Schweitzergroep won de zonnepanelen dankzij de actie Scouting Zonnestrijd van Natuur &a.. 

   
 • 6 mei 2015 - 4.000 keer. Zo vaak deelden de 35 testrijders van Project A15 hun elektrische auto het afgelopen jaar. Natuur & Milieu is initiatiefnemer van de testrijdersactie. 'Ons doel, 2.100 mensen die elektrisch rijden, is ruim.. 

   
 • 1 mei 2015 - In september vorig jaar is de 'Gedragscode draagvlak en participatie windenergie op land' ondertekend. Hierin zijn eenduidige afspraken gemaakt over het betrekken van de omgeving bij de ontwikkeling van windenergie. Draagvlak .. 

   
 • 27 april 2015 - Vandaag is het weer Koningsdag. Voor het eerst sinds de troonwisseling van 2013 wordt Koningsdag nu daadwerkelijk gevierd op de verjaardag van Koning Willem-Alexander. Alle reden voor Kok des Vaderlands .. 

   

poll 

Bij plaatsing gratis laadpaal zou ik een elektrische auto overwegen