Direct naar:

down


Natuur & Milieu en de Nationale Postcode Loterij CBF voor Goede Doelen

Starten met
elektrisch rijden
nu makkelijker dan ooit

Nu Elektrisch II  

Kies uw elektrische auto!

Elektrisch rijden is stiller en schoner dan rijden op benzine of diesel. Natuur & Milieu maakt kiezen voor een elektrische auto nu makkelijker dan ooit met privé lease via Nu Elektrisch.

U betaalt een vast bedrag per maand. Er is keuze uit verschillende auto's, dus is er altijd een die bij u past. U rijdt al elektrisch vanaf € 398 per maand!


Naar -de -actie

 

 

Nieuw Licht op de Zaak  

Nieuw Licht op de Zaak

Bent u ondernemer en heeft u oudere tl-lampen? Dan kunt u via 'Nieuw Licht op de Zaak' fors besparen. Met een simpele aanpassing van het armatuur en het aanbrengen van nieuwe tl-lampen behaalt u direct winst op drie fronten. Nieuw Licht op de Zaak is:

Duurzaam: de verlichting verbruikt tot 40% minder energie.
Zuinig: de besparing op lichtkosten daalt dus ook tot 40%.
Prettig: de lampen geven een rustiger licht.


Ik -doe -mee
 

 

 

 

Spouwmuurisolatie  

Spouwmuurisolatie: Collectieve inkoopactie

Natuur & Milieu maakt gebruik van de kracht van collectief inkopen. Met onze Slimwoner Spouwmuurisolatieactie is uw huis al geïsoleerd vanaf €750. Bovendien heeft u er geen omkijken naar, want Natuur & Milieu regelt alles.

Spouwmuurisolatie is één van de snelste en makkelijkste manieren om energie te besparen. Benieuwd of uw huis geschikt is? Doe de check en vraag gelijk een gratis offerte aan!


Doe de check rood
 

 

 

 

Goeie Peer  

Spaar mee!

Heb je een slimme energiemeter? Doe dan mee met Goeie Peer!

Met dit gratis online spaarprogramma krijg je een perfect inzicht in je energieverbruik. Zo zie je waar bij jou thuis de kansen voor besparing liggen. Èn je verdient 'peertjes' die je kunt inwisselen voor korting op leuke cadeau's.

 


Ik -doe -mee
 

 

 

 

Word donateur  

Steun Natuur & Milieu

Word donateur en help mee om Nederland milieubewuster te maken. Want een gezonde en duurzame toekomst maken we samen.
 

Voor nu en later. Voor onszelf en onze kinderen en kleinkinderen.


Ikhelpmee_rood.png

Zon Zoekt School  

Zonnepanelen zonder zorgen

Zonnepanelen op uw basisschool? Met Zon Zoekt School regelt u het heel eenvoudig, zonder zelf te investeren. En u profiteert meteen van lagere energiekosten. 

Natuur & Milieu heeft een uitstekend aanbod: meld u daarom nu aan!

 

Meldunuaan_rood.png

 

 

 
 
 • Twitter

  De laatste tweets

 • Natuur & Milieu 

  doe mee en steun ons 

   
  Investeer in de toekomst en steun Natuur & Milieu! 
  KLIK HIER 
 •  

  20 januari 2015 -  Supermarkten hebben geen prijsafspraken gemaakt over de 'kip van morgen'. 'Het oordeel van de ACM is daardoor dus onjuist,' aldus Sijas Akkerman, hoofd Voedsel bij Natuur & Milieu. Het standpunt van Natuur &.. 

   
 • 14 januari 2015 -  In Nederland moeten de CO2-emissies met 80 tot 95% omlaag. Om een gevaarlijke klimaatsverandering te voorkomen en mensen gezonder en langer te laten leven. Pakweg een derde van de emissies komt van vervoer, van onsz.. 

   
 • 27 november 2014 - Samen bouwen aan de tankstations van de toekomst. Een toekomst met schone, stille en slimme elektrische auto's. Auto's die rijden op stroom uit zon en wind. Is dat ook uw droom? U kunt nu mee investeren. .. 

   
 • 20 november 2014 - Natuur & Milieu tekent beroep aan bij de Raad van State tegen het tracébesluit verruiming vaarweg Eemshaven. Verbreden en uitdiepen van de vaargeul is onnodig en schadelijk voor dieren en planten in het waardevo.. 

   
 • 19 november 2014 - Bedrijven, overheden en maatschappelijke organisaties hebben een belangrijke stap gezet op weg naar de klimaattop in Parijs volgend jaar. Zij hebben zich verenigd in de Nederlandse Klimaatcoalitie, waarmee de partij.. 

   
 • 11 november 2014 - "De elektrische rijder wordt tegemoet gekomen, de vervuiler wordt belast." Dit was de kern van het alternatieve voorstel van de autobranche en een aantal maatschappelijk organisaties, waaronder Natuur & Milieu, .. 

   
 • 4 november 2014 - Afgelopen maand heeft het kabinet haar plannen voor windmolens op zee bekend gemaakt. Natuur & Milieu is blij dat er eindelijk werk wordt gemaakt van wind op zee. In een brief geven we samen met andere natuur - e.. 

   
 • 2 oktober 2014 - Marieke van der Werf (1959) is per 1 oktober jl. toegetreden tot de Raad van Toezicht van Natuur & Milieu. 'Slim omgaan met grondstoffen en energie is mijn missie,' zegt Van der Werf bij haar aantreden. 'De groei van d.. 

   
 • 3 september 2014 - In de komende vijf tot tien jaar gaan we in Nederland zo 'n duizend nieuwe windmolens op land bouwen. De windmolens zijn broodnodig om de omslag naar schone energie in ons land écht te kunnen maken. Toch is niet iedereen.. 

   
 • 14 augustus 2014 - Het is niet noodzakelijk  dat (kant en klare) vleesvervangers alle voedingsstoffen in vlees volwaardig moeten vervangen. "Gezond eten draait uiteindelijk om variatie", zegt Sijas Akkerman, hoofd Voeds.. 

   

poll 

Bij plaatsing gratis laadpaal zou ik een elektrische auto overwegen