Direct naar:

down


Natuur & Milieu en de Nationale Postcode Loterij CBF voor Goede Doelen

Fiets mee en
help een kind
aan een fiets

Fiets naar je werk week  

Fiets naar je werk week

Doet u ook al mee met de Fiets Naar Je Werk Week? Lekker met z'n allen op de fiets naar het werk. Goed voor uw gezondheid en humeur, maar natuurlijk ook voor het milieu.
  

Fiets mee en laat u sponsoren. Met het geld dat we ophalen, zorgen we dat kinderen in armoede óók een fiets krijgen. Hoe meer mensen meedoen, hoe meer kinderen we kunnen helpen. Zo fietsen we samen het verschil! Meld u aan via www.fietsnaarjewerkweek.nl.

Autodelen  

Campagne autodelen

De gemiddelde autobezitter gebruikt zijn auto maar 1 uur per dag. Dat zijn 23 onbenutte uren waarin je auto zich verveelt. Dat kan slimmer! Door je auto te delen via een autodeelplatform zoals SnappCar of MyWheels kun je al snel een groot deel van de kosten terugverdienen. 

Probeer het nu! Meld je via ons  aan bij SnappCar of MyWheels en je krijgt van ons 5 bonnen met € 10 huurtegoed om weg te geven aan nieuwe gebruikers. 

Bekijk Het Hier Groen

 

 

Nu Elektrisch II  

Kies uw elektrische auto!

Elektrisch rijden is stiller en schoner dan rijden op benzine of diesel. Natuur & Milieu maakt kiezen voor een elektrische auto nu makkelijker dan ooit met privé lease via Nu Elektrisch.

U betaalt een vast bedrag per maand. Er is keuze uit verschillende auto's, dus is er altijd een die bij u past. U rijdt al elektrisch vanaf € 398 per maand!


Naar -de -actie

 

 

Nieuw Licht op de Zaak  

Nieuw Licht op de Zaak

Bent u ondernemer en heeft u oudere tl-lampen? Dan kunt u via 'Nieuw Licht op de Zaak' fors besparen. Met een simpele aanpassing van het armatuur en het aanbrengen van nieuwe tl-lampen behaalt u direct winst op drie fronten. Nieuw Licht op de Zaak is:

Duurzaam: de verlichting verbruikt tot 40% minder energie.
Zuinig: de besparing op lichtkosten daalt dus ook tot 40%.
Prettig: de lampen geven een rustiger licht.


Ik -doe -mee
 

 

 

 

Word donateur  

Steun Natuur & Milieu

Word donateur en help mee om Nederland milieubewuster te maken. Want een gezonde en duurzame toekomst maken we samen.
 

Voor nu en later. Voor onszelf en onze kinderen en kleinkinderen.


Ikhelpmee_rood.png

 

 
 
 • Twitter

  De laatste tweets

 • Natuur & Milieu 

  doe mee en steun ons 

   
  Investeer in de toekomst en steun Natuur & Milieu! 
  KLIK HIER 
 • 15 april 2015 - In samenwerking met Natuur & Milieu heeft de ANWB een drietal nieuwe Top 10's van semi-elektrische en CNG-auto's samengesteld. Mercedes is de belangrijkste nieuwe binnenkomer.

   

   
 •  

  9 april 2015 - Natuur & Milieu en Greenpeace stappen naar de rechter. Reden: het College voor de toelating van gewasbeschermingsmiddelen en biociden (Ctgb) stelt de behandeling van de bezwaren van Natuur & Milieu en Greenpeace.. 

   
 • 10 april 2015 - 99 gram CO2 per kilometer. Zo weinig stoten de nieuwe Nederlandse leaseauto's van Cleaner Car Contracts (CCC) uit. We zijn hiermee koploper in Europa. De auto's zitten ver onder de norm die Europa in 2015 aan de u.. 

   
 • Rotterdam, 14 april 2015 - Op zaterdag 28 november 2015 stapt de Nederlandse onderhandelingsdelegatie voor de VN-klimaattop in Parijs aan boord van de 'Train to Paris', een initiatief van de Nederlandse Klimaatcoalitie (NKC), ProRail en NS.. 

   
 •  

  7 april 2015 -Natuur & Milieu heeft, samen met ruim 20 bedrijven, een brief gestuurd aan alle Noordzeeministers van Energie over het versnellen van het Noordzee grid. Al sinds de lancering van ons Zeekrachtplan in 2009 pleit Natuur &am.. 

   
 •  

  22 april 2015 - Natuur & Milieu en anderen boden op 21 april jl. aan de vaste commissie van Financiën uit de Tweede  Kamer een manifest aan met een pleidooi om arbeid goedkoper en vervuiling duurder te maken. .. 

   
 •  

  2 april 2015 - De meeste Nederlandse gemeenten vinden het lastig om zelf zonne-energie op te wekken op de daken van hun eigen gebouwen. Speciaal hiervoor publiceert Natuur & Milieu vandaag de Zonnegids voor gemeenten. De potentie .. 

   
 • 01 april 2015 - Deze monitor bevat goed nieuws en slecht nieuws. Dat is de reactie van de milieuorganisaties op de zojuist verschenen monitor Wind op Land.  Het goede nieuws is, dat op Friesland na, alle provincies de gebieden hebben .. 

   
 • persbericht 

  Reactie melkveewet 

   

  30 maart 2015 - Mooi nieuws voor koeien, natuur én boerenfamiliebedrijven. Dat is de reactie van Natuur & Milieu en de Provinciale Milieufederaties op de extra begrenzing die staatssecretaris Dijksma, in  een Algemene Maatregel va.. 

   
 • persbericht 

  Campagne autodelen 

   

  24 maart 2015 - 1,3 miljoen Nederlanders zijn bereid om hun auto te verhuren. Voorwaarde is wel dat het eenvoudig te regelen is en de auto goed verzekerd is. Dit blijkt uit vandaag gepubliceerd onderzoek van Natuur & Milieu, uitgevoerd.. 

   

poll 

Bij plaatsing gratis laadpaal zou ik een elektrische auto overwegen