Direct naar:

down


Nationale Postcode Loterij CBF voor Goede Doelen

Ga op visite
bij een elektrische auto

Instapdag  

Doe mee met de instapdag

Heeft u een elektrische auto of wilt u graag elektrisch rijden proberen? Doe dan mee met de Instapdag op zaterdag 20 september. Wanneer u zich aanmeldt via de website van de Instapdag maakt u bovendien kans op mooie prijzen zoals een week gratis Tesla rijden.


Ga naar  www.instapdag.nl en zet nu uw eigen showroom op de kaart, of meld u aan als bezoeker voor een showroom bij u in de buurt.

 

Knop -roze -2-uw

 

 

 

Zon Zoekt Dak  

Nu-of-nooit zomeraanbod

Natuur & Milieu helpt bij de aanschaf van zonnepanelen met een zeer scherp zomeraanbod.

De panelen zijn goedkoper dan ooit en de kwaliteit is zoals altijd uitstekend. Bovendien regelen wij alles, dus geen gedoe. Wat we noemen 'zonnepanelen zonder zorgen'.

 

Meldunuaan _blauw 

 

Word donateur  

Steun Natuur & Milieu

Word donateur en help mee om Nederland milieubewuster te maken. Want een gezonde en duurzame toekomst maken we samen.
 

Voor nu en later. Voor onszelf en onze kinderen en kleinkinderen.


Ikhelpmee_rood.png

Zon Zoekt School  

Zonnepanelen zonder zorgen

Zonnepanelen op uw basisschool? Met Zon Zoekt School regelt u het heel eenvoudig, zonder zelf te investeren. En u profiteert meteen van lagere energiekosten. 

Natuur & Milieu heeft een uitstekend aanbod: meld u daarom nu aan!

 

Meldunuaan_rood.png

 

 

 
 
 • Twitter

  De laatste tweets

 • Natuur & Milieu 

  doe mee en steun ons 

   
  Investeer in de toekomst en steun Natuur & Milieu! 
  KLIK HIER 
 •  

  De fiscale vergroeningsagenda in Nederland is knarsend tot stilstand gekomen. De ambities die minister Dijsselbloem in maart nog uitsprak ten spijt, slaagt het kabinet er niet in met nieuwe vergroeningsvoorstellen te komen. Een gemiste.. 

   
 • persbericht 

  Kok des vaderlands 

   

  Nederland kent sinds vandaag een Kok des Vaderlands: Pierre Wind. De Kok des Vaderlands is een initiatief van Natuur & Milieu. Natuur & Milieu vraagt hiermee aandacht voor duurzaam én gezond eten. De Kok des Vaderlands laat zich ge.. 

   
 •  

  Ga op visite bij een elektrische auto in je buurt. En zoef weg in de elektrische Tesla uit jouw straat. Dat kan, op de eerste Instapdag Elektrisch Rijden van Natuur & Milieu. Op zaterdag 20 september zetten trotse bezitters van een ele.. 

   
 •  

  3 september 2014 - De Nederlandse Wind Energie Associatie (NWEA), Stichting De Natuur en Milieufederaties, de Stichting Natuur &Milieu en Greenpeace Nederland hebben woensdag 3 september in Utrecht de 'Gedragscode draagvlak en particip.. 

   
 • persbericht 

  50.000 Doggy bags 

   

  26 augustus 2014 - 80% van de Nederlanders die uit eten gaan, neemt nooit overgebleven eten mee naar huis uit restaurants. Schaamte (52%) en onbekendheid (55%) met de doggy bag spelen een grote rol. Terwijl 78% wel een hekel heeft aan voed.. 

   
 •  

  21 augustus 2014 - Geen natuurvergunning voor de kolencentrales van Eon en GDF. Dat is de inzet van het beroep dat Natuur & Milieu en Greenpeace vandaag indienden bij de Raad van State tegen de vergunning van de Provincie Zuid-Hol.. 

   
 • 13 augustus 2014- Iedereen die voor het eerst in een elektrische auto rijdt, is onder de indruk. Van de prestaties, van de stilte en natuurlijk van de voordelen voor het milieu. Natuur & Milieu is ervan overtuigd dat elektrisch ri.. 

   
 • 3 september 2014 - In de komende vijf tot tien jaar gaan we in Nederland zo 'n duizend nieuwe windmolens op land bouwen. De windmolens zijn broodnodig om de omslag naar schone energie in ons land écht te kunnen maken. Toch is niet iede.. 

   
 • 14 augustus 2014 - Het is niet noodzakelijk  dat (kant en klare) vleesvervangers alle voedingsstoffen in vlees volwaardig moeten vervangen. "Gezond eten draait uiteindelijk om variatie", zegt Sijas Akkerman, hoofd Voeds.. 

   
 •  

  7 augustus 2014 - Elk kwartaal maakt de ANWB in samenwerking met Natuur & Milieu een nieuwe Top 10 van zuinige benzine- en dieselauto's. De nieuwste editie telt vier nieuwe binnenkomers.

   

   

   

poll 

Bij plaatsing gratis laadpaal zou ik een elektrische auto overwegen