Direct naar:

down


Nationale Postcode Loterij CBF voor Goede Doelen

Zon Zoekt Dak:
zonnepanelen zonder zorgen

Zon Zoekt Dak  

Nu-of-nooit zomeraanbod

Natuur & Milieu helpt bij de aanschaf van zonnepanelen met een zeer scherp zomeraanbod.

De panelen zijn goedkoper dan ooit en de kwaliteit is zoals altijd uitstekend. Bovendien regelen wij alles, dus geen gedoe. Wat we noemen 'zonnepanelen zonder zorgen'.

 

Meldunuaan _blauw 

 

Energiebespaarlening  

Een slimwoner kan rekenen


Dubbel glas, isolatie en een HR-ketel maken je huis niet alleen comfortabeler, je bespaart ook energie. Investeren in deze maatregelen is slim en zelfs mogelijk als je niet genoeg spaargeld hebt.


Dankzij de Energiebespaarlening: Dé lening voor energiebesparende maatregelen met een aantrekkelijke rente.

Button Bereken -uw -mogelijkheden2
 

 

 

 

Word donateur  

Steun Natuur & Milieu

Word donateur en help mee om Nederland milieubewuster te maken. Want een gezonde en duurzame toekomst maken we samen.
 

Voor nu en later. Voor onszelf en onze kinderen en kleinkinderen.


Ikhelpmee_rood.png

Zon Zoekt School  

Zonnepanelen zonder zorgen

Zonnepanelen op uw basisschool? Met Zon Zoekt School regelt u het heel eenvoudig, zonder zelf te investeren. En u profiteert meteen van lagere energiekosten. 

Natuur & Milieu heeft een uitstekend aanbod: meld u daarom nu aan!

 

Meldunuaan_rood.png

 

 

 
 
 • Twitter

  De laatste tweets

 • Natuur & Milieu 

  doe mee en steun ons 

   
  Investeer in de toekomst en steun Natuur & Milieu! 
  KLIK HIER 
 • 26 september 2014 - Natuur & Milieu en Greenpeace zijn verbaasd dat minister Kamp, tegen de afspraken van het SER akkoord in, de vergunningen voor wind op zee intrekt. Gevolg hiervan: onnodige vertraging voor windmolenparken o.. 

   
 •  

  23 september 2014 - Scoutingclubs lopen massaal warm voor duurzame energie. Zeker 250 van de 1000 Scoutinggroepen in Nederland meldden zich recent aan voor de Scouting Zonnestrijd. Bij deze actie van Natuur & Milieu - mogelijk gemaakt .. 

   
 •  

  22 september 2014 - 2500 Nederlanders reden afgelopen zaterdag voor het eerst in een elektrische auto. Zij deden dit in het kader van de 1ste Instapdag Elektrisch Rijden van Natuur & Milieu. Zo'n 200 trotse eigenaren van elek.. 

   
 •  

  16 september 2014 - De fiscale vergroeningsagenda in Nederland is knarsend tot stilstand gekomen. De ambities die minister Dijsselbloem in maart nog uitsprak ten spijt, slaagt het kabinet er niet in met nieuwe vergroeningsvoorstellen .. 

   
 • persbericht 

  Kok des vaderlands 

   

  11 september 2014 - Nederland kent sinds vandaag een Kok des Vaderlands: Pierre Wind. De Kok des Vaderlands is een initiatief van Natuur & Milieu. Natuur & Milieu vraagt hiermee aandacht voor duurzaam én gezond eten. De Kok de.. 

   
 •  

  11 september 2014 - Ga op visite bij een elektrische auto in je buurt. En zoef weg in de elektrische Tesla uit jouw straat. Dat kan, op de eerste Instapdag Elektrisch Rijden van Natuur & Milieu. Op zaterdag 20 september zetten tro.. 

   
 •  

  3 september 2014 - De Nederlandse Wind Energie Associatie (NWEA), Stichting De Natuur en Milieufederaties, de Stichting Natuur &Milieu en Greenpeace Nederland hebben woensdag 3 september in Utrecht de 'Gedragscode draagvlak en particip.. 

   
 • 3 september 2014 - In de komende vijf tot tien jaar gaan we in Nederland zo 'n duizend nieuwe windmolens op land bouwen. De windmolens zijn broodnodig om de omslag naar schone energie in ons land écht te kunnen maken. Toch is niet iede.. 

   
 • 14 augustus 2014 - Het is niet noodzakelijk  dat (kant en klare) vleesvervangers alle voedingsstoffen in vlees volwaardig moeten vervangen. "Gezond eten draait uiteindelijk om variatie", zegt Sijas Akkerman, hoofd Voeds.. 

   
 •  

  7 augustus 2014 - Elk kwartaal maakt de ANWB in samenwerking met Natuur & Milieu een nieuwe Top 10 van zuinige benzine- en dieselauto's. De nieuwste editie telt vier nieuwe binnenkomers.

   

   

   

poll 

Bij plaatsing gratis laadpaal zou ik een elektrische auto overwegen