Direct naar:

down


Natuur & Milieu en de Nationale Postcode Loterij CBF voor Goede Doelen

Zon Zoekt Dak:
zonnepanelen zonder zorgen

Zon Zoekt Dak  

Zon Zoekt Dak

Met Zon Zoekt Dak helpen we je bij de aanschaf van zonnepanelen. Door collectieve inkoop en installatie blijven de kosten beperkt. Ook wordt je een hoop regelwerk uit handen genomen. 
 

Wij kiezen voor kwalitatief hoogwaardige zonnepanelen met een hoog rendement. Dus ook rendabel wanneer er minder ruimte beschikbaar is.  Meedoen is zo geregeld.  

 

Ik -doe -mee

 

EV petitie home  

Teken de petitie

Elektrische auto's zijn schoner en stiller. Ze hebben ook een nadeel. Ze zijn (nog) te duur voor de meeste Nederlanders. Wij willen dat elektrische auto's betaalbaar zijn voor iedereen. Vind jij dat ook? 


Natuur & Milieu start een petitie om bij de overheid te pleiten voor een tijdelijke stimuleringsmaatregel om elektrisch rijden voor consumenten betaalbaar te maken. Dit najaar neemt het kabinet een definitief besluit over alle autobelastingen tot 2021. 

 

Teken -nu Blauw

 

 

Zonnepanelendelen  

Zonne-energie delen: vanaf €25

Iedereen kan nu voor zonne-energie kiezen: ook als je geen geschikt dak of een klein budget hebt. Via ZonnepanelenDelen kun je eenvoudig meedoen met collectieve zonne-energieprojecten. Dat kan al vanaf 25 euro!


Zo realiseer je samen met anderen bijvoorbeeld een stadion, braakliggend terrein of bedrijfsdak vol zonnepanelen!  

Lees Meer Blauw

 

Bijensafari  

Download nu de app

Ontdek welke verschillende bijen er zijn met het bijenherkenningsspel. Welke bijen vliegen er rond in jouw tuin? Bekijk op de kaart hoe het er voor staat met de bij in jouw buurt en wat jij kunt doen om de bij te helpen. De Bijensafari-app is er voor Android en iPhone.

 

Button -google -playButton -itunes

Scouting Zonnestrijd  

Scouting ZonnestrijdOok zonnepanelen op jullie Scoutinggebouw?
Doe dan mee met een gloednieuwe Scouting Zonnestrijd!

Met deze crowdfundingactie helpen wij Scoutinggroepen om geld in te zamelen voor zonnepanelen. En dat is niet alleen veel beter voor het milieu, maar ook hartstikke leuk om te doen!

Ik -doe -mee -blauw -klein

Nieuw Licht op de Zaak  

Nieuw Licht op de Zaak

Bent u ondernemer en heeft u oudere tl-lampen? Dan kunt u via 'Nieuw Licht op de Zaak' fors besparen. Met een simpele aanpassing van het armatuur en het aanbrengen van nieuwe tl-lampen behaalt u direct winst op drie fronten. Nieuw Licht op de Zaak is:

Duurzaam: de verlichting verbruikt tot 40% minder energie.
Zuinig: de besparing op lichtkosten daalt dus ook tot 40%.
Prettig: de lampen geven een rustiger licht.


Ik -doe -mee
 

 

 

 

 

 
 
 • Twitter

  De laatste tweets

 • Natuur & Milieu 

  doe mee en steun ons 

   
  Investeer in de toekomst en steun Natuur & Milieu! 
  KLIK HIER 
 • 03 september 2015 - 1 op de 3 Nederlanders denkt over 10 jaar elektrisch te rijden, blijkt uit vandaag gepubliceerd onderzoek van Natuur & Milieu. De prijs van een elektrische auto vormt voor consumenten echter het grootste obstak.. 

   
 • 03 september 2015 -Natuur & Milieu roept de Tweede Kamer vandaag op om niet in te stemmen met de kabinetsmaatregelen voor de autobelastingen tot en met 2020. De effecten van deze autobelastingen zijn desastreus. .. 

   
 •  

  Utrecht, 2 september 2015 - Scoutinggroepen door heel Nederland starten zaterdag met het crowdfunden van hun eigen zonnepanelen. Ze doen mee aan de actie 'Scouting Zonnestrijd' van Natuur & Milieu. Het doel is dat Scoutinggroepen strak.. 

   
 • persbericht 

  Doggybag 

   

  Utrecht, 26 augustus 2015 - De doggybag breekt langzaam door in Nederland. Bijna 1 op de 5 Nederlanders heeft dit jaar vaker dan andere jaren om een doggybag gevraagd. De helft van alle Nederlanders is zich het afgelopen jaar bewuster gewo.. 

   
 • 12 augustus 2015 - 1 op de 5 Duitse toeristen komt vaker naar de Nederlandse kust als er windmolens zichtbaar in zee staan. 64% maakt het niet uit of er wel of geen windmolens in zee staan. Dit blijkt uit vandaag gepubliceerd onderzoe.. 

   
 • 06 augustus 2015 - Ultra-zuinige auto's verdwijnen langzaam maar zeker van de markt. Dat is een voorzichtige trend die waarneembaar is in de jongste Top 10 Zuinige auto's die de ANWB en Natuur & Milieu samen opstellen. Vermoedelij.. 

   
 •  

  Utrecht, 5 augustus 2015 - Natuur & Milieu en MOB Nijmegen zijn zeer teleurgesteld over de uitspraak van de Raad van State vandaag. De RvS oordeelt vandaag dat de vergunning voor de vaargeul in de Eemshaven niet hoeft te wor.. 

   
 •  

  27 juli 2015 - De Nederlandse Klimaatcoalitie luidt vandaag de beursgong om aandacht te vragen voor een klimaatneutrale toekomst. Centraal staat de oproep aan bedrijven, overheden en maatschappelijke organisaties om zich aan te sluite.. 

   
 • Utrecht, 17 juli 2015 - 88% van de Nederlandse consumenten is blij met Europese wetgeving die het energieverbruik van huishoudelijke apparaten verlaagt. 76% van hen staat zelfs positief tegenover strengere wetgeving. Dit blijkt uit onderzo.. 

   
 • nieuwsbericht 

  Stroom- ranking 

   

  14 juli 2015 - Eerder vandaag maakte zes energieleveranciers bekend niet mee te willen werken aan de jaarlijkse Stroomranking van Consumentenbond, Greenpeace, Natuur & Milieu, WNF, Hivos en WISE. Wij vinden het jammer dat de bedrijven .. 

   

poll 

Bij plaatsing gratis laadpaal zou ik een elektrische auto overwegen