Direct naar:

down


Nationale Postcode Loterij CBF voor Goede Doelen

Zon Zoekt Dak:
zonnepanelen zonder zorgen

Zon Zoekt Dak  

Nu-of-nooit zomeraanbod

Natuur & Milieu helpt bij de aanschaf van zonnepanelen met een zeer scherp zomeraanbod.

De panelen zijn goedkoper dan ooit en de kwaliteit is zoals altijd uitstekend. Bovendien regelen wij alles, dus geen gedoe. Wat we noemen 'zonnepanelen zonder zorgen'.

 

Meldunuaan _blauw 

 

Instapdag  

Doe mee met de instapdag

Heeft u een elektrische auto of wilt u graag elektrisch rijden proberen? Doe dan mee met de Instapdag op zaterdag 20 september. Wanneer u zich aanmeldt via de website van de Instapdag maakt u bovendien kans op mooie prijzen zoals een week gratis Tesla rijden.


Ga naar  www.instapdag.nl en zet nu uw eigen showroom op de kaart, of meld u aan als bezoeker voor een showroom bij u in de buurt.

 

Knop -roze -2-uw

 

 

 

Treinreisprijs  

Stem op jouw favoriete treinreisfoto!

Wat is de mooiste treinreisfoto? In het kader van de Treinreisprijs hebben we veel prachtige foto's ontvangen. Nu ben jij aan zet.

Bekijk alle 128 foto's op Facebook en stem op jouw favoriete treinreisfoto. Als je stemt maak je direct kans op twee retourtickets naar elk gewenst station in Duitsland!

  

Stem _nu

Zon Zoekt School  

Zonnepanelen zonder zorgen

Zonnepanelen op uw basisschool? Met Zon Zoekt School regelt u het heel eenvoudig, zonder zelf te investeren. En u profiteert meteen van lagere energiekosten. 

Natuur & Milieu heeft een uitstekend aanbod: meld u daarom nu aan!

 

Meldunuaan_rood.png

 

 

 
 
 • Twitter

  De laatste tweets

 • Natuur & Milieu 

  doe mee en steun ons 

   
  Investeer in de toekomst en steun Natuur & Milieu! 
  KLIK HIER 
 • persbericht 

  50.000 Doggy bags 

   

  26 augustus 2014 - 80% van de Nederlanders die uit eten gaan, neemt nooit overgebleven eten mee naar huis uit restaurants. Schaamte (52%) en onbekendheid (55%) met de doggy bag spelen een grote rol. Terwijl 78% wel een hekel heeft aan .. 

   
 •  

  21 augustus 2014 - Geen natuurvergunning voor de kolencentrales van Eon en GDF. Dat is de inzet van het beroep dat Natuur & Milieu en Greenpeace vandaag indienden bij de Raad van State tegen de vergunning van de Provincie Zuid-Hol.. 

   
 • 13 augustus 2014- Iedereen die voor het eerst in een elektrische auto rijdt, is onder de indruk. Van de prestaties, van de stilte en natuurlijk van de voordelen voor het milieu. Natuur & Milieu is ervan overtuigd dat elektrisch ri.. 

   
 • persbericht 

  Gongslag 

   

  28 juli 2014 - Natuur & Milieu luidt vandaag de beursgong in het kader van World Nature Conservation Day. Centraal staat de zomeractieZon Zoekt Dakvan Natuur & Milieu, in samenwerking met Eneco. Tegen een historisch lage prijs bied.. 

   
 • persbericht 

  Hollandse lupine 

   

  9 juli 2014 - Op zondag 13 juli start Natuur & Milieu een grote uitdeelactie vanvleesvervangers in alle 254 PLUS supermarkten. Klanten kunnen een week lang gratis kennismaken met vleesvervangers bij aankoop van Conimex woksaus.De actie.. 

   
 •  

  8 juli 2014 - De elektrische auto breekt definitief door in Nederland. Dit blijkt uit het hoge aantal aanmeldingen voor de privélease-actie van Natuur & Milieu én uit cijfers van de RVO. Als eerste milieuorganisatie ter wereld verkoopt.. 

   
 • persbericht 

  Zonnepanelen actie 

   

  Utrecht, 7 juli 2014 - Zonnepanelen worden steeds goedkoper en de terugverdientijd steeds korter. Mensen die deze zomer meedoen aan de nieuwe inkoopactie Zon Zoekt Dak van Natuur & Milieu betalen voor een pakket van vijf zonnepanelen 1.. 

   
 • 14 augustus 2014 - Het is niet noodzakelijk  dat (kant en klare) vleesvervangers alle voedingsstoffen in vlees volwaardig moeten vervangen. "Gezond eten draait uiteindelijk om variatie", zegt Sijas Akkerman, hoofd V.. 

   
 •  

  7 augustus 2014 - Elk kwartaal maakt de ANWB in samenwerking met Natuur & Milieu een nieuwe Top 10 van zuinige benzine- en dieselauto's. De nieuwste editie telt vier nieuwe binnenkomers.

   

   

   
 •  

  6 augustus 2014 - Het aandeel thuis- of telewerkers is tussen 2008 en 2012 toegenomen van 27 tot 32%. Dit blijkt uit onderzoek van het Kennisinstituut voor Mobiliteitsbeleid (KiM) dat zojuist is gepubliceerd. Een derde van de werkneme.. 

   

poll 

Bij plaatsing gratis laadpaal zou ik een elektrische auto overwegen