Direct naar:

down


Natuur & Milieu en de Nationale Postcode Loterij CBF voor Goede Doelen

Zon Zoekt Dak:
zonnepanelen zonder zorgen

Zon Zoekt Dak  

Zon Zoekt Dak

Met Zon Zoekt Dak helpen we je bij de aanschaf van zonnepanelen. Door collectieve inkoop en installatie blijven de kosten beperkt. Ook wordt je een hoop regelwerk uit handen genomen. 
 

Wij kiezen voor kwalitatief hoogwaardige zonnepanelen met een hoog rendement. Dus ook rendabel wanneer er minder ruimte beschikbaar is.  Meedoen is zo geregeld.  

 

Ik -doe -mee

 

Bijensafari  

Download nu de app

Ontdek welke verschillende bijen er zijn met het bijenherkenningsspel. Welke bijen vliegen er rond in jouw tuin? Bekijk op de kaart hoe het er voor staat met de bij in jouw buurt en wat jij kunt doen om de bij te helpen. De Bijensafari-app is er voor Android en iPhone.

 

Button -google -playButton -itunes

Zonnepanelendelen  

Zonne-energie delen: vanaf €25

Iedereen kan nu voor zonne-energie kiezen: ook als je geen geschikt dak of een klein budget hebt. Via ZonnepanelenDelen kun je eenvoudig meedoen met collectieve zonne-energieprojecten. Dat kan al vanaf 25 euro!


Zo realiseer je samen met anderen bijvoorbeeld een stadion, braakliggend terrein of bedrijfsdak vol zonnepanelen!  

Lees Meer Blauw

 

Scouting Zonnestrijd  

Scouting ZonnestrijdOok zonnepanelen op jullie Scoutinggebouw?
Doe dan mee met een gloednieuwe Scouting Zonnestrijd!

Met deze crowdfundingactie helpen wij Scoutinggroepen om geld in te zamelen voor zonnepanelen. En dat is niet alleen veel beter voor het milieu, maar ook hartstikke leuk om te doen!

Ik -doe -mee -blauw -klein

Nieuw Licht op de Zaak  

Nieuw Licht op de Zaak

Bent u ondernemer en heeft u oudere tl-lampen? Dan kunt u via 'Nieuw Licht op de Zaak' fors besparen. Met een simpele aanpassing van het armatuur en het aanbrengen van nieuwe tl-lampen behaalt u direct winst op drie fronten. Nieuw Licht op de Zaak is:

Duurzaam: de verlichting verbruikt tot 40% minder energie.
Zuinig: de besparing op lichtkosten daalt dus ook tot 40%.
Prettig: de lampen geven een rustiger licht.


Ik -doe -mee
 

 

 

 

 

 
 
 • Twitter

  De laatste tweets

 • Natuur & Milieu 

  doe mee en steun ons 

   
  Investeer in de toekomst en steun Natuur & Milieu! 
  KLIK HIER 
 • persbericht 

  Doggybag 

   

  Utrecht, 26 augustus 2015 - De doggybag breekt langzaam door in Nederland. Bijna 1 op de 5 Nederlanders heeft dit jaar vaker dan andere jaren om een doggybag gevraagd. De helft van alle Nederlanders is zich het afgelopen jaar bewuster.. 

   
 • 12 augustus 2015 - 1 op de 5 Duitse toeristen komt vaker naar de Nederlandse kust als er windmolens zichtbaar in zee staan. 64% maakt het niet uit of er wel of geen windmolens in zee staan. Dit blijkt uit vandaag gepubliceerd onderzoe.. 

   
 • 06 augustus 2015 - Ultra-zuinige auto's verdwijnen langzaam maar zeker van de markt. Dat is een voorzichtige trend die waarneembaar is in de jongste Top 10 Zuinige auto's die de ANWB en Natuur & Milieu samen opstellen. Vermoedelij.. 

   
 •  

  Utrecht, 5 augustus 2015 - Natuur & Milieu en MOB Nijmegen zijn zeer teleurgesteld over de uitspraak van de Raad van State vandaag. De RvS oordeelt vandaag dat de vergunning voor de vaargeul in de Eemshaven niet hoeft te wor.. 

   
 •  

  27 juli 2015 - De Nederlandse Klimaatcoalitie luidt vandaag de beursgong om aandacht te vragen voor een klimaatneutrale toekomst. Centraal staat de oproep aan bedrijven, overheden en maatschappelijke organisaties om zich aan te sluite.. 

   
 • Utrecht, 17 juli 2015 - 88% van de Nederlandse consumenten is blij met Europese wetgeving die het energieverbruik van huishoudelijke apparaten verlaagt. 76% van hen staat zelfs positief tegenover strengere wetgeving. Dit blijkt uit onderzo.. 

   
 • nieuwsbericht 

  Stroom- ranking 

   

  14 juli 2015 - Eerder vandaag maakte zes energieleveranciers bekend niet mee te willen werken aan de jaarlijkse Stroomranking van Consumentenbond, Greenpeace, Natuur & Milieu, WNF, Hivos en WISE. Wij vinden het jammer dat de bedrijven .. 

   
 • 3 juli 2015 - Van de 10 grootste steden in Nederland, is Tilburg koploper in zonne-energie per inwoner. Rotterdam scoort het laagst en wekt per inwoner de minste zonne-energie op. Tilburg wekt vier keer zoveel zonne-energie op als Rot.. 

   
 • 3 juli 2015 - Goed en noodzakelijk dat Dijksma de mestproductie begrenst in Nederland. Dat is de reactie van Natuur & Milieu, Milieudefensie en de natuur- en milieufederaties op het zojuist genomen besluit van staatssecretari.. 

   
 •  

  Utrecht, 1 juli 2015 - Natuur & Milieu, Milieudefensie en de Natuur en Milieufederaties zijn tevreden over de uitkomst van de behandeling van de nieuwe Omgevingswet in de Tweede Kamer vandaag. Het doel van de nieuwe wet is om de omgevi.. 

   

poll 

Bij plaatsing gratis laadpaal zou ik een elektrische auto overwegen