Direct naar:

down


Nationale Postcode Loterij CBF voor Goede Doelen

Geef uw mening over
Bijenradar

Bijenradar  

Het gaat niet goed met de bij

Onder andere door de afname van voedsel voor de bij en het gebruik van schadelijke bestrijdingsmiddelen is de bijensterfte in bepaalde gebieden heel hoog. Terwijl de bijen van levensbelang zijn voor onze voedselvoorziening.

Wij ontwikkelden samen met KPN en het Nederlands Centrum voor Bijenonderzoek de applicatie 'Bijenradar'. Om de bij te helpen. Helpt u ons met de ontwikkeling van de app? Download de app in uw app store en laat ons weten wat u er van vindt via 
deze survey.

HELP DE BIJ

Stroomsterren  

Stroomsterren

Niet alles waar groen op staat is daadwerkelijk groen. Daarom selecteerden we na uitgebreid onderzoek de groenste stroomproducten. Ontdek ze op Stroomsterren.nl en stap direct over.

 

Overstappen is makkelijk. U meldt zich aan en verder gaat alles vanzelf. Van uw nieuwe contract tot het opzeggen van uw huidige contract. Wij regelen alles.

Meldunuaan_rood.png

Slimwoner  

Slimwoner in 22 stappen

Als Slimwoner woont u comfortabel én energiebewust. U heeft uw huis goed geïsoleerd en kiest voor zuinige apparaten. Zo spaart u het milieu en uw portemonnee. Download het gratis e-boek 'Slimwoner in 22 stappen'  vol slimme energiebesparingstips!

         Download E-boek

Zon Zoekt School  

Zonnepanelen zonder zorgen

Zonnepanelen op uw basisschool? Met Zon Zoekt School regelt u het heel eenvoudig, zonder zelf te investeren. En u profiteert meteen van lagere energiekosten. 

Natuur & Milieu heeft een uitstekend aanbod: meld u daarom nu aan!

 

Meldunuaan_rood.png

 

 

 
 
 • Twitter

  De laatste tweets

 • Natuur & Milieu 

  doe mee en steun ons 

   
  Investeer in de toekomst en steun Natuur & Milieu! 
  KLIK HIER 
 • persbericht 

  Kolen centrale 

   

  16 april 2014 - Greenpeace en Natuur & Milieu overwegen naar de rechter te stappen om de kolencentrale van RWE Essent in de Eemshaven voorlopig stil te laten leggen. De Raad van State oordeelde vandaag namelijk opnieuw dat de besluitvo.. 

   
 • persbericht 

  Bijenradar 

   

  11 april 2014 - Voor iedereen die de bij een warm hart toedraagt, is er sinds vandaag de bijapp Bijenradar. Wie de app download, kan zijn steentje bijdragen aan het redden van de bij. Sijas Akkerman van Natuur & Milieu: 'Uitsterven van.. 

   
 • persbericht 

  Behoud dierrechten 

   

  9 april 2014 - Milieudefensie, Natuur & Milieu en de Natuur en Milieufederaties zijn blij met het behoud van de dierrechten, het stelsel waarmee er grenzen worden gesteld aan het aantal varkens en kippen dat we in Nederland mogen houde.. 

   
 • persbericht 

  Veilig vlees 

   

  26 maart 2014 - Eén helder kwaliteitscontrolesysteem voor de hele voedselketen, alle controles terugleggen bij de NVWA én supermarkten die hun verantwoordelijkheid nemen om het vlees traceerbaar te maken.

   

   
 • persbericht 

  Spaar Gronings gas 

   

  20 maart 2014 - 'Geef uw huis een warme jas. Daarmee sparen we Gronings gas'. Dat is de actie die Natuur & Milieu vandaag start om nog meer Nederlanders hun huis te laten isoleren. Voor elke duizendste inschrijver op Slimwoner.nl schen.. 

   
 •  

  13 maart 2014 - Het eerste miniRondeel ter wereld is een feit. Vanmorgen opende Jort Kelder de eerste miniRondeelboerderij, genaamd 't Ei-land, op de Zuidas. 200 kippen bevolken vanaf nu het zakelijk hart van Nederland. 't Ei-land laat zie.. 

   
 •  

  7 maart 2014 - Minstens 1200 keer. Zo vaak gaan ze het samen doen komend jaar: full electric. Tien Rotterdamse Testrijders verhuren hun gloednieuwe Nissan LEAF aan minstens 1200 stadgenoten. Daarmee wordt dit experiment de grootste Rotterd.. 

   
 • 2 april 2014 -  Vierentwintig procent van de Europese hommelsoorten worden met uitsterven bedreigd, zo blijkt uit nieuw Europees onderzoek.

   

   
 •  

  21 maart 2014 - Slechts 110 gr/km CO2. Zo weinig stoten de auto's, die de Europese deelnemers van de Cleaner Car Contracts-coalitie in 2013 aanschaften, uit. Hiermee zitten de auto's ver onder de norm die Europa in 2015 aan de uitstoo.. 

   
 • 18 maart 2014- Levensreddend én zuinig. Dat zijn de nieuwe richtlijnen voor de vormgeving van trucks, waar het EU parlement vandaag mee instemt. Eindelijk wordt aerodynamische vormgeving ..

   

   

poll 

Bij plaatsing gratis laadpaal zou ik een elektrische auto overwegen