Direct naar:

down


Nationale Postcode Loterij CBF voor Goede Doelen

Zet Scouting in de zon

Scouting Zonnestrijd  

Zonnestrijd


Stem uw favoriete Scoutinggroep naar gratis zonnepanelen!


Natuur & Milieu zet dit najaar met steun van de ASN Bank Scoutinggroepen in de zon. Met Scouting Zonnestrijd maken de groepen kans op gratis zonnepanelen om hun eigen stroom mee op te wekken.
 


Stem -nu -groen

 

Droomzolder  

Win gratis dakisolatie


Van opbergzolder naar droomzolder? Het kan! Met goede dakisolatie wordt de zolder opeens een fijne slaapkamer, hobbykamer of kantoorruimte. Èn de energierekening gaat flink omlaag.


Wilt u kans maken op een geheel geïsoleerd dak? Grijp dan nu uw kans en doe mee met onze ROCKWOOL droomzolder-actie.


Ik -doe -mee -blauw -klein
 

 

 

 

Zon Zoekt Dak  

Nu-of-nooit zomeraanbod

Natuur & Milieu helpt bij de aanschaf van zonnepanelen met een zeer scherp zomeraanbod.

De panelen zijn goedkoper dan ooit en de kwaliteit is zoals altijd uitstekend. Bovendien regelen wij alles, dus geen gedoe. Wat we noemen 'zonnepanelen zonder zorgen'.

 

Meldunuaan _blauw 

 

Word donateur  

Steun Natuur & Milieu

Word donateur en help mee om Nederland milieubewuster te maken. Want een gezonde en duurzame toekomst maken we samen.
 

Voor nu en later. Voor onszelf en onze kinderen en kleinkinderen.


Ikhelpmee_rood.png

Zon Zoekt School  

Zonnepanelen zonder zorgen

Zonnepanelen op uw basisschool? Met Zon Zoekt School regelt u het heel eenvoudig, zonder zelf te investeren. En u profiteert meteen van lagere energiekosten. 

Natuur & Milieu heeft een uitstekend aanbod: meld u daarom nu aan!

 

Meldunuaan_rood.png

 

 

 
 
 • Twitter

  De laatste tweets

 • Natuur & Milieu 

  doe mee en steun ons 

   
  Investeer in de toekomst en steun Natuur & Milieu! 
  KLIK HIER 
 • persbericht 

  Duizend instappers 

   

  20 oktober 2014 - Duizend keer. Zo vaak zijn de elektrische auto's van Project A15 al gedeeld in een half jaar tijd. 35 testrijders, van Rotterdam tot Nijmegen, delen sinds dit voorjaar hun elektrische auto met zoveel mogelijk col.. 

   
 • persbericht 

  Energie akkoord 

   

  7 oktober 2014 - "De alarmerende cijfers uit de Nationale Energie Verkenning laten zien dat aanvullende maatregelen nodig zijn om de doelen uit het Energieakkoord te halen. Bovendien moet er meer vaart gemaakt worden met de uitvoering van .. 

   
 • persbericht 

  Plug-in Coalitie 

   

   7 oktober 2014 - De fiscale bijtelling voor plug-in hybride-auto's moet blijven. Deze oproep doet de Plug-in Coalitie aan staatssecretaris Wiebes van het Ministerie van Financiën. Dankzij het elektrisch gebruik van plug-in hybriden b.. 

   
 •  

  2 oktober 2014 - De Nederlandse overheid moet de BTW op groente en fruit naar 0% verlagen. De BTW op vlees en op producten met veel zoet, vet en zout moet echter omhoog naar 21%. Hiervoor pleit Natuur & Milieu, als reactie op het WRR r.. 

   
 • persbericht 

  Fiets van de Zaak 

   

  3 oktober 2014 - Veel werknemers rijden op een fiets die ze belastingvrij hebben gekocht via het Nationale Fietsplan, een aantrekkelijke fiscale regeling voor werknemers. Staatssecretaris Wiebes (Financiën) wil deze regeling nu afschaffen... 

   
 • 26 september 2014 - Natuur & Milieu en Greenpeace zijn verbaasd dat minister Kamp, tegen de afspraken van het SER akkoord in, de vergunningen voor wind op zee intrekt. Gevolg hiervan: onnodige vertraging voor windmolenparken op ze.. 

   
 •  

  23 september 2014 - Scoutingclubs lopen massaal warm voor duurzame energie. Zeker 250 van de 1000 Scoutinggroepen in Nederland meldden zich recent aan voor de Scouting Zonnestrijd. Bij deze actie van Natuur & Milieu - mogelijk gemaakt .. 

   
 • Utrecht, 2 oktober 2014 - Marieke van der Werf (1959) is per 1 oktober jl. toegetreden tot de Raad van Toezicht van Natuur & Milieu. 'Slim omgaan met grondstoffen en energie is mijn missie,' zegt Van der Werf bij haar aantreden. 'D.. 

   
 • 3 september 2014 - In de komende vijf tot tien jaar gaan we in Nederland zo 'n duizend nieuwe windmolens op land bouwen. De windmolens zijn broodnodig om de omslag naar schone energie in ons land écht te kunnen maken. Toch is niet iedereen.. 

   
 • 14 augustus 2014 - Het is niet noodzakelijk  dat (kant en klare) vleesvervangers alle voedingsstoffen in vlees volwaardig moeten vervangen. "Gezond eten draait uiteindelijk om variatie", zegt Sijas Akkerman, hoofd Voeds.. 

   

poll 

Bij plaatsing gratis laadpaal zou ik een elektrische auto overwegen